PLATFORMA

HERMES

Platforma Hermes by SenDesign este ERP-ul ideal pentru afacere ta! De la facturi până la salarii și rapoarte, platforma Hermes îți pune la dispoziție toate uneltele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona firma și automatiza procesele minuțioase. Intuitiv și ușor de accesat, este compatibil cu toate browsere-le și dispozitivele. Fiind găzduită într-un sistem de tip cloud, ai acces la orice informație și toate funcționalitățile în orice moment.

CE ESTE PLATFORMA

HERMES

Hermes este un ERP (Enterprise Resource Planning) modular, găzduit online, gândit pentru utilizare facilă și intuitivă. Îți oferă o metodă de gestionare a nevoilor companiei tale și a tuturor activităților din aceasta. Pe scurt, face legătura între o bază de date și operator, prin intermediul interfeței grafice. Toate procesele și operațiunile din cadrul companiei pot fi gestionate prin intermediul acestui ERP. Este modular! Ceea ce înseamnă că îți poți alege ce pachete de funcționalități ai nevoie din lista completă.

Platforma Hermes by SenDesign oferă toate funcțiile primare de care are nevoie o companie, precum administrare, contabilitate, gestiune a stocurilor, nomenclatoare de clienți și CRM (Client Relationship Management), aprovizionare, vânzări și rapoarte.

Poți automatiza majoritatea proceselor repetitive, precum facturile, rapoartele, comenzile de produse, email-uri și chiar postări în Social Media. În orice secundă ești la curent cu toate activitățile ce sunt desfășurate de către angajații tăi printr-un sistem de sarcini și rapoarte de completare.

Îți poți genera și gestiona toate documentele companiei, precum Contracte, Oferte, Procese Verbale, Acte Adiționale și chiar consimțăminte GDPR.

Pentru interacțiunea cu clienți am dezvoltat un sistem de tichete de suport. Fiecare client are panoul său de control unde își poate vedea facturile, desfășurătoarele și proiectele sale. Poate vizualiza notificări și deschide tichete de suport.

Pe lângă lista completă de module, se pot integra alte programe externe sau se pot dezvolta funcționalități la cerere. Întreaga platformă poate fi personalizată pentru nevoile companiei tale, inclusiv culori, amplasament, branding și șabloane de documente precum facturile. ERP-ul Hermes se adaptează pe tipul tău de afacere și oferă configurații atât pentru ofertanții de produse, ofertanții de servicii cât și mixt.

CARE SUNT

BENEFICILE

Hermes se integrează cu marea majoritate a platformelor pe care le utilizezi. Știm că este important să fi la curent cu tot ce se întâmplă pe website-ul tău. Astfel, îți punem la dispoziție o integrare cu Google din care îți poți genera rapoarte de activitate pe email pentru orice interval dorit. Sunt disponibile integrări pentru Google Analytics și Google Search Console. Astfel îți poți monitoriza și îmbunătății activitatea SEO.

Magazinul tău online este în permanență monitorizat. Prin conectarea cu WooCommerce, Hermes poate prelua automat lista de comenzi, îți poate trimite notificări, poate efectua modificări și îți importă automat baza de clienți. Facturarea nu a fost nicicând mai ușoară.

Fiind găzduită online, platforma Hermes este disponibilă oriunde în lume și optimizată să funcționeze atât de pe calculatoare, cât și de pe tablete și mobile. Indiferent de rezoluția ecranului. Asta înseamnă că nu trebuie să fi la birou pentru a face interogări rapide precum profitul lunii curente. Facturile pot fi emise din mers și vor fi livrate automat pe adresa de email a clientului pentru ca tu să nu fi nevoit să părăsești fereastra sau să jonglezi cu documente între aplicații.

Platforma este actualizată constant, astfel vei beneficia de cele mai noi tehnologii și îmbunătățire semnificative de funcționalitate. Fiind în continuă dezvoltare, noi module sunt create anual, bazându-ne pe feedback-ul clienților. Acoperim orice nevoie ai putea avea pentru ca tu să te concentrezi pe succesul afacerii tale.

CARE SUNT

MODULELE

PANOU DE CONTROL

Pagina principală Hermes cu comenzi și rapoarte rapide.

ADMINISTRARE

Modul de administrare și configurare al companiei.
null

FINANCIAR

Contabilitate primară și managementul costurilor.

SERVICII

Gestionare a proiectelor active, a prețurilor și a anexelor de factură.
null

PRODUSE

Gestiunea produselor, recepție marfă și bonuri de consum.

RAPOARTE

Rapoarte flexibile pentru toate modulele implementate.

MANAGEMENT ANGAJAȚI

Management-ul angajaților cu sarcini, salarizare și bonusuri.

DOCUMENTE

Generare și trimitere de contracte, acte adiționale, notificări, acorduri GDPR, etc.

OFERTE

Generarea și trimiterea de oferte.

TASK-URI

Atribuirea de sarcini către angajați și monitorizarea acestora.
null

INTEGRARE GOOGLE

Rapoarte Google Analytics și Google Search Console pentru toate website-urile tale.

PANOU DE CLIENT

Clientul poate vizualiza facturile, serviciile și mesajele.

TICHETE SUPORT

Sistem de management al tichetelor de suport și al problemelor raportate.

INTEGRARE SENDY

Integrarea managerului de campanii de newsletter Sendy.

INTEGRARE WOOCOMMERCE

Sincronizarea cu unul sau mai multe magazine WooCommerce.

CRM

Lista de clienți și potențiali clienți cu calificative de calitate, stadiu al comunicării și al vânzării, domenii de activitate și interese.
null

PERSONALIZARE

Platforma Hermes poate fi personalizată complet.
0/5 (0 Reviews)