Elocinței 48
București, România.
Telefon
0740 921 595
Email
mail@sendesign.ro
COST PER CLICK

Ce este Cost per Click?

CPC este abrevierea de la Cost per Click, un model de marketing pe internet în care deținătorii campaniilor de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când cineva accesează (dă click) pe reclamele lor. Acesta este un mod de a cumpăra vizite pe website-ul tău, în loc să încerci să le „câștigi” organic. Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre cele mai populare forme de CPC. Aceasta permite agenților de publicitate să liciteze pentru poziția anunțului în lista de legături sponsorizate, atunci când în căutare este folosit un cuvânt care are legătură cu afacerea lor.
Management Cost per Click

Platformele precum Google AdWords și Bing Ads sunt importante pentru afacerea ta. Cu metoda noastră de marketing Cost-per-Click, te putem ajuta să iți duci campanile de publicitate la un nou nivel! Construim și adaptăm strategii de marketing special pentru nevoile tale.
Îți oferim consultanță și te ghidăm pentru a reuși să iți atingi scopurile, să iți maximizezi profitul și să iți popularizezi brand-ul!


cost per click, pay per click

Serviciile Noastre Cost Per Click


Audit Cost per Click

Procesul nostru de audit CPC începe cu înțelegerea obiectivului auditului, a ariei de acoperire și sfârsește cu analiza datelor.


Publicitate Bing

Echipa noastră are pregătirea și experiența necesare pentru a te ajuta să susții o campanie Cost per Click pe Bing de succes.Publicitate în Mediul Social

Te putem ajuta cu campanii plătite pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra serviciilor tale.


Afisare Publicitate

Reclamele tale vor fi afișate unei audiențe care deja și-a exprimat interesul în produsul sau serviciul tău.Google AdWords

Un expert AdWords iți stă la dispoziție full-time pentru a te scuti de costurile extra ale unui alt angajat.


Remarketing și Redirecționare

Mărește numărul de conversii prin direcționarea de reclame celor care deja ți-au vizitat website-ul.cost per click, pay per clickScurt rezumat al campaniilor noaste Cost per Click:

Serviciile noastre de management Cost per Click includ următoarele componente:

  • Strategia de campanie CPC
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea anunțurilor
  • Crearea campaniei
  • Management-ul licitațiilor și a ratei de conversie
  • Optimizarea și dezvoltarea pagini de destinație
  • Analiza și management-ul campaniei de publicitateCe Livrăm

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang pentru a ști unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, și direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.

Hai să iți
pornim proiectul!


Te vom ajuta să îți atingi obiectivele și să îți extinzi afacerea!


Cere un preț

Ce am făcut

Construim poduri în tehnologia WEB pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea.


Vezi portofoliu complet