design logo, logo design
SERVICII DE

LOGO DESIGN

Primul pas în procesul de creare a unei imagini de succes pentru compania ta, este design-ul unui logo profesional și inteligent. Alegerea culorilor, fontului, mărimilor și a formelor este o artă! Întrebuințată corect, va mări impactul pe care brand-ul tău îl va avea asupra clienților atât în mediul online cât și offline.

Ne place să dăm naștere brand-urilor noi, dar iubim și provocarea de redesign a unui brand existent. Ducem designul la nivelul următor, punând mare accent pe simbolism și coloristică. Venim întotdeauna cu idei noi și originale în proiectele de design!

CARE SUNT

SERVICIILE

Logo Design

Concepte de design complet diferite

Manualul brand-ului

Design identitate vizuală

Revizii de design pentru un rezultat perfect

Livrare în format vector și raster

Prezentare Mockup

Cercetarea Competiției

CE ÎȚI

OFERIM

Mai întâi analizăm brandul tău pentru a ne asigura că design-ul nostru se potrivește perfect cu nevoile tale. Logo-ul comunică cu clientul și astfel trebuie să conțină elemente care să se adreseze potențialilor clienți și să se potrivească domeniului tău de activitate.

Identitatea vizuală a unui brand este o sumă de componente vizuale, de elemente grafice și cromatice care sunt finalitatea procesului de creare și design de Logo. Tot ce consumăm în viața de zi cu zi este individualizat printr-o identitate vizuală mai mult sau mai puțin cunoscută, de la companii de telefonie mobilă, la magazine pe care le frecventăm și alte tipuri de servicii specifice fiecăruia dintre noi.