DESIGN LOGO 

Design Logo

Primul pas în procesul de creare a unei imagini de succes companiei tale este design-ul unui logo profesional. Alegerea culorilor și a formelor este o artă, care întrebuințată corect va mări impactul pe care brand-ul tău îl va avea pe piață.


1

Branding de succes

Ne place să creăm branduri noi dar iubim și provocarea de redesign  a unui brand existent. Ducem designul de logo la nivelul următor, punând mare accent pe simbolism. Venim întotdeauna cu idei noi și originale în proiectele de design.


Analiza imagini tale

Mai întâi analizăm brandul tau pentru a ne asigura că design-ul nostru se potrivește perfect cu nevoile tale. Logo-ul comunică cu clientul și astfel trebuie să conțină elemente care să se adreseze potențialilor clienți și să se potrivească domeniului tău de activitate.
paletaAlegerea elementelor vizuale corecte

Identitatea vizuală a unui brand este o sumă de componente vizuale, de elemente grafice și cromatice care sunt finalitatea procesului de creare și design de logo. Tot ce consumăm în viața de zi cu zi este individualizat printr-o identitate vizuală mai mult sau mai puțin cunoscută, de la companii de telefonie mobilă, la magazine pe care le frecventăm și alte tipuri de servicii specifice fiecăruia dintre noi.


Portofoliu Logo-uri

Hai să iți
pornim proiectul


Ne concentrăm puternic pe funcționalitate și ușurința în utilizare. Te învățam cum să iți gestionezi site-ul ca un bun de afacere. Depunem eforturi mari ca să ne asigurăm că conținutul tău este livrat în asa manieră încât utilizatori să poată găsi ușor și intuitiv informațiile pe care le caută rezultant într-o experiență plăcută și productivă.


Cere un preț