DEZVOLTARE APLICAȚII MOBIL 
Marketingul mobil

Mobile Marketing este cea mai recentă tehnologie care vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing mobil de succes pentru a vă conecta, a comunica și a vă menține clienții venind înapoi din nou și din nou.
Servicile Noastre


Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Numărul mare de utilizatori mobili depășește potențialul unei campanii de marketing online. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficiența și eventualul succes unei campanii de marketing mobil ar fi mult mai puternice decât ceea ce v-ați putea aștepta de la o campanie de marketing online, care este încă o metodă foarte populară de marketing astăzi.


Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Vă ajutăm să creați o experiență perfectă pentru aplicațiile dvs. web pe dispozitive portabile, folosind design adaptiv, HTML5, CSS3 și Java.Website-uri pentru mobil

Ca agenție cu servicii complete, oferim o gamă largă de servicii web mobile. Aceasta include designul mobil și dezvoltarea aplicațiilor.Campanii de marketing mobil

Servicii strategice care dezlănțuie puterea tehnologiei noastre mobile, gestionarea preferințelor și o platformă bogată de analiză.

Ce facem

SenDesign este un partener de marketing de încredere pentru multe branduri de succes. Clienții noștri ne laudă în mod constant în legătură cu serviciile noastre strategice, care dezlănțuie puterea tehnologiei noastre mobile, gestionarea preferințelor și platforma bogată de analiză. Folosiți capacitățile noastre multiple pe canale web, voce, coduri QR și e-mail pentru a crea experiențe extraordinare ale clienților pe tot parcursul ciclului de viață.


Serviciile noastre de marketing mobil

 

  • Site-uri mobile
  • Campaniile de căutare mobile
  • Comerțul mobil
  • Coduri de bare 2D / coduri QR
  • Dezvoltarea aplicațiilor mobile
  • Campaniile de marketing publicitate mobileHai sa iti
pornim proiectul


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


CERE UN PREȚ

Ce am facut

Noi construim poduri in tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea

VEZI PORTOFOLIUL COMPLET