SERVICII DE

MARKETING ÎN REȚELE
DE SOCIALIZARE

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, ce îți permite să interacționezi cu potențialii clienți de oriunde ar fi. În același timp, îți poți adapta brandul și să îți mărești numărul de clienți. Dacă este făcută corect, publicitatea în rețelele de socializare (social media marketing) poate să mărească eficiența și a altor metode de marketing precum SEO și SEM prin construirea de legături naturale (links), aducerea traficului pe website și prin mărirea popularității mărcii și îmbunătățire reputației online. Dacă ai probleme cu strategia de marketing sau management-ul rețelei de socializare, noi te putem ajuta!

REȚELE DE SOCIALIZARE, social media
CARE SUNT

SERVICIILE

Construim Paginile în Rețelele de Socializare

Planul de conținut

Bannere Publicitate

Management-ul campaniei

Analiza publicului

Integrare în website

Design poză profil și poză copertă

Direcționăm către tine comentariile și mesajele publicului

CE ÎȚI

OFERIM

Publicitatea în rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențiali dar și actuali clienți pentru a-ți face afacerea cunoscută. Această formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar, cât și al popularizării brand-ului tău.

Indiferent de industria din care compania ta face parte, clienții tăi folosesc zilnic o rețea de socializare. Este important să îi ții captivați și conectați la brand-ul tău ca să fii mereu prima lor opțiune. Dacă afacerea ta oferă un produs sau un serviciu, poți pune pariu că există persoane care vorbesc despre ele și caută companii care să le furnizeze! Metoda nostră de management în rețele de socializare te poate ajuta să intri în contact cu ei și alți potențiali clienți.

OFERTA NOASTRĂ

INCLUDE

Dezvoltarea Strategiei de Marketing

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de consultanță pentru a te ajuta să obții rezultate tangibile din activitățile de Marketing în Rețelele de Socializare.

Management-ul Campaniilor de Publicitate

Serviciile noastre de Marketing în Rețelele de Socializare sunt dovedite ca acceleratoare ale popularității. 100% din clienții noștri au avut rezultate.

Creare de conținut pentru rețelele sociale

Îți oferim o gamă de servicii de redactare și publicare de conținut pentru a ajuta direct sau indirect succesul publicității în mediul social.