Elocinței 48
București, România.
Telefon
0740 921 595
Email
mail@sendesign.ro
MARKETING ÎN REȚELELE DE SOCIALIZARE

 Publicitate în Social Media

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, permițând companiilor să comunice cu potențialii clienți de oriunde ar fi. În același timp, își adaptează brandul și își măresc numărul de clienți. Dacă este făcută corect, publicitatea în rețelele de socializare (social media marketing) poate să mărească eficiența și a altor metode de marketing precum SEO și SEM prin construirea de legături naturale (links), aducerea traficului pe website și prin mărirea popularității mărcii și a bunăvoinței. Dacă ai probleme cu strategia de marketing sau management-ul rețelei de socializare. noi te putem ajuta!
Serviciile Noastre


Dezvoltarea Strategiei de Marketing

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii de consultanță pentru a te ajuta să obții rezultate tangibile din activitățile de Marketing în Rețelele de Socializare.Management-ul Campaniilor de Publicitate

Serviciile noastre de Marketing în Rețelele de Socializare sunt dovedite ca acceleratoare ale popularității. 100% din clienții noștri au avut rezultate.Creare de conținut pentru rețelele sociale

Vă oferim o gamă de servicii de redactare și publicare de conținut pentru a ajuta direct sau indirect succesul publicității în mediul social.
Ce este Marketing în Rețelele de Socializare?

Publicitatea în rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențiali dar și actuali clienți, pentru a-ți face afacerea cunoscută. Această formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar. cât și al popularizării brand-ului tău.


Social Media Marketing

Marketing în Rețelele de Socializare, Social Media MarketingDe ce ai nevoie de un bun management al rețelelor de socializare?

 

Clienții tăi sunt pe rețeaua socială.

Indiferent de industria din care compania ta face parte, clienții tăi folosesc zilnic o rețea de socializare. Este important să îi ții captivați și conectați la brand-ul tău ca să fii mereu prima lor opțiune.

 

Există persoane care îți caută compania.

Dacă afacerea ta oferă un produs sau un serviciu, poți pune pariu că există persoane care vorbesc despre ele și caută companii care să le furnizeze! Metoda nostră de management a rețelelor de socializare te poate ajuta să intri în contact cu ei și alți potențiali clienți.

 

Oameni vorbesc despre compania ta în mediul social.

Este bine să asculți ce spun clienții tăi despre compania ta pe rețelele de socializare și să le răspunzi la întrebări. Serviciile noastre de management se centrează pe scoaterea în evidență a aspectelor bune ale companiei tale și pe a răspunde sincer remărcilor negative.

 

Companiile au nevoie de un manager de rețea socială.

Majoritatea celor care dețin o afacere nu au timp să se ocupe de canalele de socializare. Fiecare companie merită să primească certificarea în management-ul rețelelor de socializare și să atingă o nouă piață de clienți.Procesul Nostru


Dezvoltarea strategiei

Management-ul reclamelor

Management-ul comunității

Crearea Conținutului

Măsurare și Raport

Cu ce te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă! Clientela noastră provine în primul rând din recomandări și referințe ale altor clienți și a prietenilor lor care ne cunosc munca. Prețurile noastre se bazează pe situația actuală și obiectivele tale.

Cere un preț


Ce am Făcut

Construim poduri în tehnologia WEB pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea.

 


Vezi Portofoliu complet