Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
online marketing, marketing online

MARKETING ONLINE

Abordarea nostră de marketing online are ca scop de a crea și construi o afecțiune profundă pentru brand-ul tău! Folosim abordări de marketing online precum SEM (Search Engine Marketing), Social Media Marketing și Email Marketing.
CATEGORII SPECIALE

MARKETING ONLINE

Campanii Google

Marketing-ul pe motoarele de căutare este una din cele mai populare metode de marketing. Clienții tăi folosesc Google, așadar potențialul este maxim.

Social Media Marketing

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, permițând companiilor să interacționeze cu potențialii clienți de oriunde ar fi.

Marketing pe Email

Marketingul pe email este o componentă esențială de marketing online! Are rolul de a fideliza actualii și potențialii clienți prin transmiterea de noutăți.

marketing online, online marketing
CE ÎȚI

OFERIM

Marketing-ul online are mai multe componente: Marketing pe Motoare de căutare, Marketing pe Email și Marketing pe Rețele de Socializare. De asemenea include și procesul de branding digital. Toate acestea garantează brand-ului tău și serviciilor și produselor oferite o vizibilitate perfectă în mediul online.


Online este viitorul! Îți oferim un pachet complet de servicii special pentru afacerea ta. Monitorizăm atent fiecare campanie, și optăm pentru mediul cel mai bun, în care afacerea ta are cele mai multe șanse de succes. Astfel tu beneficiezi de randament maxim, fără a fi necesar un buget uriaș. Serviciile noastre de marketing sunt construite astfel ca tu să ai controlul complet asupra campaniilor. Îți trimitem rapoarte și te sfătuim cu privire la buget, conținut, mesaj, localizare și impact demografic.


Campaniile publicitare nu vor avea effect dacă imaginea companiei nu este bine pusă la punct. Îți oferim servicii de branding digital pentru a garanta eficiența oricărui efort publicitar. Fără un brand bine stabilit, randamentul total nu poate fi atins. Serviciile nostre de design publicitar îți stau la dispoziție pentru orice nevoie ai în afara mediului online.

marketing online, online marketing