Elocinței 48
București, România.
Telefon
0740 921 595
Email
mail@sendesign.ro
MARKETING ONLINE 


Marketing Online Accesibil

Noua noastră abordare a publicității este direcționată spre a crea și construi o afecțiune profundă pentru brand-ul tău! Folosim abordări moderne în media tradițională, ignorând practicile învechite de atragere a audienței.Marketing pe Email 

Crează campanii de marketing prin email folosind utilitare simple ‘drag and drop’. Design-ul tău va arăta uimitor garantat, indiferent de căsuța poștală sau dispozitiv. Îți oferim ușurință și nivel de confort fără precedent când creezi și trimiți campanii publicitare pe email.


Marketing Online, Online Marketing

Monitorizează Campanii și rapoarte

Facem urmărirea randamentului campaniilor publicitare ușoară folosind software specializat. Poți oricând să observi statistici despre câți destinatari și-au deschis email-urile, câte email-uri au fost returnate, ratele de dezabonare și ratele de accesare a link-urilor. Îți oferim o largă varietate de metode de a analiza și interpreta performanța campaniilor de publicitate alături de grafice și statistici pentru a le îmbunătăți.Trimite-ți Campania și Asigură-i Livrarea

Campaniile pe email pot fi trimise când dorești și pot fi păstrate în Cloud, ceea ce înseamnă că le poți accesa oricând folosind desktop-ul, tableta sau telefonul. Programează-ți campaniile sau trimite-le imediat. Verifică rapoartele de livrare și statisticile pe loc. Ratele mari de livrare sunt garantate deoarece primim feedback de la toți furnizorii de serviciu.Social Media Marketing

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, permițând companiilor să comunice cu potențiali clienți de oriunde ar fi în timp ce își adaptează brandul și își măresc numărul de clienți.

Dacă este făcută corect, publicitatea pe rețelele sociale poate să mărească eficiența și a altor metode de marketing precum SEO și SEM prin construirea de legături naturale (links), aducerea traficului pe site, mărirea popularității mărcii și a bunăvoinței. Dacă ai probleme cu strategia de abordare sau management-ul rețelei de socializare. noi te putem ajuta!Ce este Social Media Marketing?

Marketing-ul pe rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet, care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențiali dar și actuali clienți și pentru a-ți face afacerea cunoscută. Această formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar cât și al popularizării brand-ului tau.Cu ce te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă, clientela noastră provine în primul rând din recomandări și referințe ale altor clienți și a prietenilor lor care ne cunosc munca! Prețurile noastre se bazează pe situația actuală și obiectivele tale.


De ce ai nevoie de un bun management al rețelei sociale?


Clienții tăi sunt pe rețeaua socială.

Indiferent de industria din care compania ta face parte, clienții tăi folosesc zilnic o rețea de socializare. Este important să îi ții captivați și conectați la brand-ul tău ca să fii mereu prima lor opțiune.

Există persoane care iți caută compania.

Dacă afacerea ta oferă un produs sau un serviciu, poți pune pariu că există persoane care vorbesc despre ele și caută companii care să le furnizeze. Metoda noastră de management a rețelelor de socializare te poate ajuta să intri în contact cu ei și alți potențiali clienți.

Oamenii vorbesc despre compania ta în mediul social.

Este bine să asculți ce spun clienții tăi despre compania ta pe rețelele de socializare și să le răspunzi la întrebări. Serviciile noastre de management se centrează pe scoaterea în evidență a aspectelor bune ale companiei tale și pe a răspunde sincer remărcilor negative.

Companiile au nevoie de un manager de rețea socială.

Majoritatea celor care dețin o afacere nu au timp să se ocupe de canalele de socializare. Fiecare companie merită să primească certificarea în management-ul rețelelor de socializare și să atingă o nouă piață de clienți.Marketing pe Mobil

Marketing-ul pe mobil este cea mai noua tehnologie care te ajuta sa atragi clienți noi – care consuma mai multi bani mult mai frecvent! Te putem ajuta să lansezi o campania de succes pe dispozitivele mobile pentru a te conecta, comunica și ține clienții aproape.


Dezvoltare Aplicații Mobile, Marketing Online, Mobile App Development, Online Marketing

Ce facem

Marketing-ul online este considerată una din cele mai populare metode de marketing. Numărul mare de dispozitive mobile micșorează potențialul unei campanii online! Cum numărul de utilizatori de mobile crește, succesul unei campanii de marketing pe mobil este mult mai puternic decât una în mediul online, find o metodă foarte populară.Serviciile noastre de Marketing pe mobil

  • Website-uri pentru mobil
  • HTML5 și CSS3
  • Comerț pe Mobile
  • Coduri de bare QR
  • Aplicații pentru mobil
  • Campanii de marketing pentru mobileHai să iți
pornim proiectul!


Ne concentrăm pe obținerea unui impact vizual cât mai puternic, o funcționalitate impecabilă și ușurință în utilizare. Te învățăm să îți gestionezi website-ul în mod eficient ca extensie a afacerii tale. Depunem eforturi considerabile pentru a ne asigura că website-ul livrează conținutul într-un mod intuitiv. Utilizatorii pot găsi ușor informațiile pe care le caută, rezultând într-o experiență plăcută și productivă.


Cere un preț

Ce am Făcut

Construim poduri în tehnologia WEB pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea.


Vezi portofoliu complet