MARKETING ONLINE 

Marketing Online Accesibil

Noua noastră abordare a publicității este direcționată spre a crea și construi o afecțiune profundă pentru brand-ul tău. Folosim abordări moderne pe medii tradițională ignorând practicile învechite de atragere a audienței
Marketing pe Email 

Crează campanii de marketing prin email folosind utilitare simple ‘drag and drop’. Design-ul tău este garantat să arate uimitor indiferent de căsuța postală sau dispozitiv. Iți oferim o ușurința și nivel de confort fără precedent când creezi și trimiți campanii publicitare pe email.Monitorizează Campanii și rapoarte.

Facem urmărirea randamentului campaniilor publicitare ușoară pentru tine folosind software specializat. Poți oricând sa observi statistici despre câți destinatari și-au deschis mail-urile, câte email-uri au fost returnate, ratele de dezabonare și apăsarea link-urilor. Iți oferim o largă varietate de metode de a analiza și interpreta performanța campaniilor de publicitate cu grafice și statistici pentru a le îmbunătăți.Trimite-ți Campania și Asigură-i Livrarea.

Campanile pe email pot fi trimise când dorești și pot fi păstrate în cloud, ceea ce înseamnă că le poți accesa oricând folosit desktop-ul, tableta sau telefonul. Programează-ți campanile sau trimite-le imediat. Verifică rapoartele de livrare și statisticile imediat. Ratele mari de livrare sunt garantate deoarece primim feedback de la toți furnizorii de serviciu.Marketing pe Rețelele de Socializare

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, permițând companiilor să comunice cu potențialii clienți de oriunde ar fi in timp ce își adaptează brandul și își măresc numărul de clienți. Dacă este făcută corect, publicitatea pe rețelele sociale poate să mărească eficiența și a altor metode de marketing precum SEO și SEM prin construirea de legături naturale (links), aducerea traficului pe site, mărirea popularității mărcii și a bunăvoinței. Dacă ai  probleme cu strategia de abordare, sau management-ul rețelei de socializare noi te putem ajuta.Ce este marketing-ul pe rețelele de socializare?

 

Marketing-ul pe rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențialii dar și actualii clienți și pentru a-ți face afacerea cunoscută. Aceasta formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar cât și al popularizării brand-ului tau.


Cu ce te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă, clientelă noastră provine în primul rând din recomandări și referințe ale altor clienți și a prietenilor lor care ne cunosc munca. Prețurile noastre se bazează pe situația actuală și obiectivele tale.De ce ai nevoie de un bun management al rețelei sociale?

Clienții tăi sunt pe rețeaua socială.

Indiferent de industria din care compania ta face parte, clienții tai folosesc zilnic o rețea de socializare. Este important să iți captivați și conectați la brand-ul tău ca să fi mereu prima lor opțiune.

Exista persoane care iți caută compania.

Dacă compania ta oferă un produs sau un serviciu poți pune pariu ca există persoane care vorbesc despre ele și caută companii care sa le furnizeze. Metoda nostră de management al rețelelor de socializare te poate ajuta să intri în contact cu ei și alți potențiali clienți.

Oameni vorbesc despre compania ta in mediul social.

Este bine să asculți ce spun clienții tăi despre compania ta pe rețelele de socializare și să le răspunzi la întrebări. Serviciile noastre de management se centrează pe scoaterea în evidență a aspectelor bune ale companiei tale și pe a răspunde sincer remarcilor negative.

Companiile au nevoie de un manager de rețea socială.

Majoritatea celor care dețin o afacere nu au timp să se ocupe de canalele de socializare. Fiecare companie merită să primească certificarea în management-ul rețelelor de socializare și să atingă o nouă piață de clienți.Marketing pe Mobil

Marketing-ul pe mobil este cea mai noua tehnologie care te ajuta sa atragi clienti noi — care consuma mai multi bani mult mai frecvent!!! Te putem ajuta sa lansezi o campania de succes pe dispozitivele mobile pentru a te conecta, comunica si tine clintii aproape.Ce facem

Marketing-ul online este considerată una din cele mai populare metode de marketing. Dar numărul mare de dispozitive mobile micșorează potențialul unei campanii online. Cum numărul de utilizatori de mobile crește, succesul unei campanii de marketing pe mobil este mult mai puternic decât una pe mediul online find o metodă foarte populară.Serviciile noastre de Marketing pe mobil

  • Website-uri pentru mobil
  • HTML5 și CSS3
  • Comerț pe Mobile
  • Coduri de bare QR
  • Aplicații pentru mobil
  • Campanii de marketing pentru mobileHai să iți
pornim proiectul


Ne concentrăm puternic pe funcționalitate și ușurința în utilizare. Te învățam cum să iți gestionezi site-ul ca un bun de afacere. Depunem eforturi mari ca să ne asigurăm că conținutul tău este livrat în asa manieră încât utilizatori să poată găsi ușor și intuitiv informațiile pe care le caută rezultant într-o experiență plăcută și productivă.


Cere un preț

Ce am Făcut

Construim poduri în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea

Vezi portofoliu complet