marketing pe email, email marketing
SERVICII DE

MARKETING PE EMAIL

Creează campanii de marketing pe email cu ușurință! Îți creăm design-ul perfect pentru a atinge randamentul maxim în campaniile tale. Îți oferim ușurință și nivel de confort fără precedent când creezi și trimiți campanii publicitare pe email. Te ajutăm să obții abonați organic, fără șiretenii precum achiziționarea pachetelor cu adrese de email. Segmentarea și personalizarea nu au fost nicicând mai ușoare. Echipa noastră profesionistă îți stă la dispoziție pentru orice ideea sau întrebare ai putea avea. Facem campaniile de marketing pe email să fie o resursă accesibilă și ușor de utilizat.

CE ÎȚI

OFERIM

Campaniile de marketing pe email sunt o metodă foarte bună de a-ți fideliza clienții și de a-i menține la curent cu noutățile afacerii tale. Acestea pot fi știri, discount-uri, oferte, articole publicate pe blog sau descrierea unui nou serviciu. Indiferent de conținutul newsletter-ului, acesta are rolul de a le aminti clienților sau potențialilor clienți de afacerea ta.

Facem urmărirea randamentului campaniilor publicitare ușoară folosind software specializat. Poți oricând să observi statistici despre câți destinatari și-au deschis email-urile, câte email-uri au fost returnate, ratele de dezabonare și ratele de accesare a link-urilor. Îți oferim o largă varietate de metode de a analiza și interpreta performanța campaniilor de publicitate alături de grafice și statistici pentru a le îmbunătăți.

Campaniile de marketing pe email pot fi trimise când dorești și pot fi păstrate în Cloud, ceea ce înseamnă că le poți accesa oricând folosind desktop-ul, tableta sau telefonul. Programează-ți campaniile sau trimite-le imediat. Verifică rapoartele de livrare și statisticile pe loc. Ratele mari de livrare sunt garantate deoarece primim feedback de la toți furnizorii de serviciu.

CARE SUNT

SERVICIILE

Design Newsletter

Segmentarea Audienței

Analiza Publicului

Formulare de abonare

Strategia Campaniei

Integrare în website

Strategie de Conținut

Editare Photo

Bannere Web

Compatibil cu Toate Căsuțele de Email

Nu Oferim Baze de Date cu Adrese de Email!