DESIGN GRAFIC

LEARNBASIQ

DESPRE

CLIENT

blank

LearnBasIQ este o platformă online de e-training. Oferă toate facilitățile de care poate avea nevoie o companie, pentru a-și putea pregătii angajații prin sesiuni complete de training.

DESPRE

PROIECT

Logo-ul LearnBasIQ este compact și simplist, format din culori din paleta de culori aleasă a brand-ului. Desigur că s-au ales culorile cele mai echilibrate între ele, mov și albastru, acestea fiind ușor acaparate de pata de culoare caldă oferită de  nuanța de portocaliu din siglă.

S-a decis ca fontul să fie de aceiași culoare nefiind delimitat prin două sau trei culori, jocul de cuvinte fiind și acesta ușor de depistat prin schimbarea bruscă a nuanței de culoare ce se află în spatele cuvântului “IQ”, termenul fiind marcat cu ajutorul unei umbre albă aflată în spatele literei „q”, tocmai pentru a evita conectarea culorilor într-un mod brutal și neprofesionist. Desigur că nu s-a renunțat la rotunjimea fontului și nici a siglei, tocmai pentru a păstra impactul brand-ului asupra privitorului.

Forma siglei LearnBasIQ este întreruptă în partea stângă la începutul cuvântului, tocmai pentru a da iluzia unui spațiu mai “aerisit”, logo-ul nefiind astfel mult prea încărcat.

gdpr-image
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Citește mai mult