WEBSITE

KURT MULLER WHOLESALE

DESPRE

CLIENT

blank

Kurt Muller, fondată în 1988 și cu sediul central în Manchester, cu peste 40 de ani de experiență în comerțul cu amănuntul și en-gros, marca Kurt Muller este recunoscută în întreaga lume. Cu cunoștințele, resursele și capacitatea noastră de a lucra direct cu producătorii din întreaga lume

Kurt Muller este un important importator și distribuitor de îmbrăcăminte inovatoare de modă pentru toate marile magazine de stradă și e-tailers din întreaga lume. Moda se mișcă repede – la fel și noi. Cu oferta noastră unică de produse, am devenit un fenomen al modei și cel mai bine păstrat secret al Manchesterului.

DESPRE

PROIECT

Website-ul Kurt Muller, este un magazin online destinat vânzării rapide de produse angro. Deși rulează pe platforma WordPress, prezintă numeroase personalizări la nivel de temă și cod, întrucât domeniul vânzării angro prezintă particularități proprii.

Am creat un design în 3 culori, modern, bazat pe un puternic impact vizual, păstrând totuși ușurința de navigare și neaglomerând elementele. Produsele sunt prezentate colorat, simplist, accentul căzând pe imagine iar textul fiind plasat în plan secundar.

Ca particularități tehnice, prețurile sunt ascunse până ce utilizatorul își face un cont. Meniul prezintă o bară de mesaje ce conține cele mai noi anunțuri. Fiecare produs conține opțiunea de vizualizare rapidă fără a intra în pagina produsului, ce permite utilizatorului să vadă detaliile rapid. A fost creat un sistem de etichete colorate și opțiunea de precomandă. Moneda website-ului poate fi schimbată în lire sau euro și toate butoanele standard au fost personalizate pentru un sistem de plată în 2 pași.

Website-ul integrează și un blog alături de un modul de campanii de newsletter.

gdpr-image
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Citește mai mult