Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Digital Marketing, Mentenanță, Design Grafic

AGILROM SCIENTIFIC

DESPRE

CLIENT

Agilrom Scientific  este o prezență constantă pe piața românească a furnizorilor de echipamente analitice și consumabile de laborator, genomică și anatomie patologică. Compania  s-a dezvoltat ca urmare a unei pasiuni și a unui devotament pentru știință ce îi impulsionează să devină cât mai buni în domeniul de activitate.

Parte a grupului Altium din 2017, Agilrom Scientific este distribuitorul autorizat al Agilent Technologies în Romania. Oferiă soluții complete pentru clienții lor furnizând echipamente analitice pentru laboratoare de protecția mediului, din industria farmaceutică, chimie și petrochimie, universități/institute de cercetare, laboratoare de clinică, microbiologie, biologie moleculară, laboratoare de anatomie patologică etc.

DESPRE

PROIECT

Flyer-ul de Black Friday pentru Agilrom are un design destul de încărcat dar foarte bine structurat în așa fel să nu dea senzația unei dezordini. Textul este lizibil datorită culorilor opuse și elementelor bine plasate.

Produsele prezentate sunt separate cu ajutorul culorii brand-ului dar și prin forme diferite. Background-ul nu este unul prea dur datorită gradientului alb ce scote în evidență reducerea. Au fost folosite elemente specifice domeniului de activitate, comercializarea produselor de laborator.