Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Google Analytics, Digital Marketing,
Mentenanță, Logo Design, Search Engine Optimization

ARCO DOUBLE GLAZING

DESPRE

CLIENT

ARCO Double Glazing este o firmă producătoare de geamuri și uși U-PVC din Australia. Arco este membră AWA (Australian Window Association) și WERS (Window Energy Rating Scheme), apartenențe ce garantează calitatea produselor oferite. Cele peste 750 de produse vândute, dovedesc calitatea serviciilor Arco Double Glazing și experiența echipei.

DESPRE

PROIECT

Pentru Arco Double Glazing am ales un logo modern, cu culori bine alese ce imprimă siguranța și încrederea cumpărătorului.

Am creat acest logo pentru o firmă ce vinde ferestre și uși PVC, tocmai și de aici simbolul unitar format din îmbinarea dintre fereastră și ușă, acestea fiind așezate într-un mod ordonat și armonios, fără a distrage atenția.

Cuvântul de bază “ARCO” l-am definit și scos în evidență prin mărimea și fontul puternic conturat prin cele două colțuri ce-l intersectează dintr-un capăt în altul, astfel ne-am asigurat că numele este bine simetrizat cu restul elementelor logo-ului.

Se poate observa un ușor efect 3D în simbolul atașat textului în partea dreapta. Acest efect creează o iluzie de grosime a simbolului, conturând astfel și mai bine “puterea” și seriozitatea logo-ului, aceasta fiind ușor diminuată prin puritatea și calmul culorii.