Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Google Analytics, Digital Marketing, Logo Design,
Social Media Marketing, Grafică Materiale, Optimizare SEO, Mentenanță

DERMA GEN CONCEPT

DESPRE

CLIENT

Derma Gen Concept, a început ca o companie ce importă produse cosmetice de top cu peste 90% ingrediente de origine naturală. Derma Gen Concept își manifestă prezența în saloane de nișă, cu o clientelă ce dorește servicii și produse premium. Cu timpul, această companie s-a dovedit prin servicii de calitate și produse impecabile aduse din țări precum Franța și Germania, testate în cele mai meticuloase laboratoare.

În 2019, Derma Gen Concept înseamnă mai mult decât cosmetică, aceasta devenind on conglomerat de firme ce oferă servicii precum Web Design, Cosmetică, Curierat, Tâmplărie și Manufacturare de obiecte de Artă.

DESPRE

PROIECT

Proiectul Derma Gen Concept, este un proiect activ, început în 2012, ce a presupus crearea de la zero a unei imagini și a unei reputații în mediul online. Primul pas a fost dezvoltarea website-ului cu un impact vizual foarte puternic, în care să fie prezentate cât mai atractiv produsele importate. S-au folosit o varietate de tehnici vizuale, precum imagini Parallax și animații temporizate.

După finalizarea părții de prezentare a produselor, am început o campanie de marketing pe rețelele de socializare și am stabilit un plan de dezvoltare. Brandul odată stabilit și popularizat, ne-am ocupat de resursele grafice ale companiei, precum flyere și cărți de vizită.

Ulterior, clintul a dorit extinderea website-ului cu un magazin online, unde au fost introduse toate produsele. În momentul de față, website-ul se află la a 3-a versiune, o a 4-a fiind în prezentă dezvoltare.

Colaborarea cu Derma Gen Concept este în continuă desfășurare atât pe plan de dezvoltare cât și pe plan de marketing online și grafică pentru materialele promoționale.

Întrucât se află printre cei mai vechi clienți ai noștri și ne-au recomandat mai multor firme și persoane, clienții Derma Gen Concept au 15% reducere la serviciile de Dezvoltare și Design oferite de SenDesign.