Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Logo Design

DESPOT VODĂ RESIDENCE

DESPRE

CLIENT

Despot Vodă Residence dispune de apartamente elegante și rafinate de 1, 2, și 3 camere plus penthouse, extrem de luminoase și spațioase, care oferă un nivel ridicat de lux și confort.

Accesul în apartamente este asigurat de un lift de 6 persoane, precum și de o scară generoasă placată cu granit, cu balustrade din sticlă.

Apartamentele dispun de contorizare individuala de apă, curent și gaz, video interfon color și supraveghere video permanentă. Toate apartamentele dispun de centrala proprie și încălzire prin pardoseala, astfel încât costurile încălzirii sunt reduse la jumătate.

DESPRE

PROIECT

Pentru Despot Vodă Residence am conceput un logo definitoriu pentru ce reprezintă brand-ul cu adevărat. Elementele grafice sunt un reper important atunci când trebuie să se facă o alegere pentru brandul tău, așa că am folosit elemente fluide ce îmbracă forma unui cerc incomplet ce scoate în evidență “subiectul” logo-ului.

Elementul principal este forma nici foarte subtilă dar nici foarte marcantă a unei case bine conturate, cu formele sale definitorii (acoperișul și fereastra) făcând mai ușoară identificarea brand-ului. Paleta de culori este tematică brand-ului, combinând strălucirea și familiaritatea cu seriozitatea. Vizual crește gradul de încredere și dă dovadă de profesionalism.