Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Dezvoltare Android, Logo Design

DRPCIV – CHESTIONARE AUTO

DESPRE

DEZVOLTATOR

DRPCIV - Chestionare Auto

Instruiți drept creatori web de primă clasă, filozofia noastră este design-ul excepțional combinat cu funcționalitatea rațională și impecabilă. Ne concentrăm pe dezvăluirea esenței fiecărei provocări de design pentru a putea crea soluții cuprinzătoare și durabile. Adăugăm eleganță website-ului tău și ne asigurăm că brandul tău are toate șansele succesului în mediul online.

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri. Ne mândrim cu etica nostră, integritatea și rezultatele obținute. De-a lungul timpului SenDesign a reușit să creeze design-uri uimitoare și ușor de utilizat ce au permis clienților noștri să o aibă o prezentă mult mai bună și pronunțată în mediul online.

DESPRE

PROIECT

Pentru logo-ul DRPCIV am decis să folosim culorile ce ne reprezintă pe noi ca afacere și ca echipă unitară: mov, negru și alb; culori ce asigură încredere pe deplin și seriozitate în tot ceea ce facem. Logo-ul este format dintr-o bandă a carosabilului ce se unește printr-un cerc.

Culoarea mașinii de pe carosabil este cu siguranță culoarea de bază SenDesign. Fontul este plasat în mijloc pentru a fi ușor de citit și totodată pentru a fi primul observat. Acesta este subțire și alb tocmai pentru a se distinge ușor, fiind înconjurat de culori închise.