Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Design Grafic

MAIBACH

DESPRE

CLIENT

Maibach este o firmă de construcții imobile personalizate. Povestea Maibach a început în anul 2002 când patronul a construit casa în care urma să locuiescă împreună cu familia sa. Atunci a fost momentul când a realizat că nu există o firma care să ofere servicii de calitate în construcții civile. Această constatare a dus în anul 2005 la formarea unei echipe de muncitori calificați, oameni de nădejde, care să poată oferi servicii de calitate în domeniul construcțiilor și să participe activ la clădirea unei afaceri de succes. Totul s-a născut  din pasiune și din dorința de a vedea familii fericite și mulțumite la finalizarea noului lor cămin.

DESPRE

PROIECT

Mergând pe același stil din logo-ul Maibach, am creat un design de cărți de vizită bazat pe forme drepte și unghi-uri ascuțite. Dispunerea elementelor este asimetrică, creându-se un efect de plin, fără a folosi prea multe elemente și fără a încărca design-ul.

Fiind vorba de o firmă de imobiliare, am utilizat și efecte de umbrire, numele și brand-ul venit ca o pergolă peste datele de contact. Acestea fiind plasate în grădina interioară a cărții de vizită. Întocmai unui imobil.