Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Design Grafic

MAIBACH

DESPRE

CLIENT

Maibach este o firmă de construcții imobile personalizate. Povestea Maibach a început în anul 2002 când patronul a construit casa în care urma să locuiescă împreună cu familia sa. Atunci a fost momentul când a realizat că nu există o firma care să ofere servicii de calitate în construcții civile. Această constatare a dus în anul 2005 la formarea unei echipe de muncitori calificați, oameni de nădejde, care să poată oferi servicii de calitate în domeniul construcțiilor și să participe activ la clădirea unei afaceri de succes. Totul s-a născut  din pasiune și din dorința de a vedea familii fericite și mulțumite la finalizarea noului lor cămin.

DESPRE

PROIECT

Acest logo este pe departe printre cele mai puternice și impunătoare de pe piață. Se poate observa acest fapt prin simplitatea și duritatea fontului care vorbește de la sine și care te face să înțelegi ceea ce vrea să exprime brand-ul.

Numele brand-ului devine logo de aceea și motivul pentru care s-au folosit foarte puține elemente sugestive. În partea din stânga s-a format o casă cu ajutorul formei principale și a literei “M”. Umbra din spatele textului sugerează continuitatea construcției casei, de aceea culoarea umbrei este similară cu cea a formei principale.

MAIBACH este inteligent subliniat tocmai pentru a crea confuzie și pentru a fi foarte ușor de citit într-o secundă.