Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Design Grafic

MAIBACH

DESPRE

CLIENT

Maibach este o firmă de construcții imobile personalizate. Povestea Maibach a început în anul 2002 când patronul a construit casa în care urma să locuiescă împreună cu familia sa. Atunci a fost momentul când a realizat că nu există o firma care să ofere servicii de calitate în construcții civile. Această constatare a dus în anul 2005 la formarea unei echipe de muncitori calificați, oameni de nădejde, care să poată oferi servicii de calitate în domeniul construcțiilor și să participe activ la clădirea unei afaceri de succes. Totul s-a născut  din pasiune și din dorința de a vedea familii fericite și mulțumite la finalizarea noului lor cămin.

DESPRE

PROIECT

Design-ul mapelor Maibach duce către un imobil. O ușă deschisă către companie. Pe prima copertă se poate observa prin geam imaginea brand-ului, gata să te întâmpine cu informațiile necesare. Pe ultima copertă se poate observa pilonii de susținere Maibach, un imobil construit din datele de contact drept cărămizi.

În interior se află schița noii tale case. Fiind vorba de o mapă unde se vor afla datele proiectului, contractul și tot ce ține de noul tău imobil.