Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Dezvoltare Android, Logo Design

UNIVERSITAS

DESPRE

DEZVOLTATOR

Instruiți drept creatori web de primă clasă, filozofia noastră este design-ul excepțional combinat cu funcționalitatea rațională și impecabilă. Ne concentrăm pe dezvăluirea esenței fiecărei provocări de design pentru a putea crea soluții cuprinzătoare și durabile. Adăugăm eleganță website-ului tău și ne asigurăm că brandul tău are toate șansele succesului în mediul online.

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri. Ne mândrim cu etica nostră, integritatea și rezultatele obținute. De-a lungul timpului SenDesign a reușit să creeze design-uri uimitoare și ușor de utilizat ce au permis clienților noștri să o aibă o prezentă mult mai bună și pronunțată în mediul online.

DESPRE

PROIECT

Logo-ul Universitas este o siglă elegantă și fastuoasă după cum se poate observa cu mare ușurință, inclusiv din prisma unui necunoscător. Paleta de culori bine aleasă este cea de bază SenDesign. Aceasta a ajutat foarte mult la crearea acestei prestanțe deoarece cele 2 culori de mov și negru o induce cu mare ușurință.

Fiind un logo folosit pentru o aplicație de comunicare între studenți și profesori, s-a folosit ca siglă o carte deschisă cu text pe pagini, reprezentativă învățământului și a esenței cunoașterii. Fontul este unul puternic și clar dar totodată elegant și provocator.

Cele 2 elemente principale ale logo-ului sunt înconjurate de un cerc format din cele 2 culori proeminente, mov și negru. Cercul atrage atenția vizitatorului asupra siglei și a textului.