Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Logo Design

WORLD OF A COLOR

DESPRE

CLIENT

World of a Color este un group de artiști români adunați sub un singur brand și o singură imagine cu scopul de a promova frumosul, arta și noblețea.

World of a Color propune, prin multă muncă și prin dăruire infinită, să pună preț și să valorifice operele artiștilor la nivel de bijuterii inestimabile, la nivel de bijuterie-perlă, care naște romantism și eleganță în orice decor, încărcat cu parfum de epocă din vremea regilor și a reginelor.

DESPRE

PROIECT

În design-ul acestui logo am folosit elemente rotunde. Cercul din interior este “pata de culoare” din acest logo, datorită efectului aplicat ca acesta să pară că a fost pictat cu pensula.

Formele rotunde aurii din spatele acestuia reprezintă umbra sa dându-i acestuia efectul de mișcare. Pentru a evidenția importanța brand-ului, am folosit un efect de luminare a auriului.

Fontul este unul subțire și drept pentru a evita încărcare excesivă a logo-ului cu prea multe elemente, Jocul de cuvinte folosit pentru prescurtarea numelui brand-ului ajută la o mai bună încadrare a textului.