SOCIAL MEDIA MARKETING
 Marketing în mediul Social

Rețelele de socializare sunt o puternică unealtă de comunicare, permițând companiilor să comunice cu potențialii clienți de oriunde ar fi în timp ce își adaptează brandul și își măresc numărul de clienți. Dacă este făcută corect, publicitatea pe rețelele sociale poate să mărească eficiență și a altor metode de marketing precum SEO și SEM prin construirea de legături naturale (links), aducerea traficului pe site, mărirea popularității mărcii și a bunăvoinței. Dacă ai  probleme cu strategia de abordare, sau management-ul rețelei de socializare noi te putem ajuta.
Serviciile Noastre


Dezvoltarea Strategiei de Marketing

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii de consultanța pentru a te ajuta să obții rezultate tangibile din activitățile în mediul social.Management-ul Campaniilor de Publicitate

Serviciile noastre de publicitate pe rețele de socializare sunt dovedite ca acceleratoare ale popularității. 100% din clienții noștri au avut rezultate.Creare de conținut pentru rețelele sociale

Vă punem la dispoziție o gamă de servicii de scriere și postare de conținut pentru a ajuta direct sau indirect succesul ofertei dumneavoastră în mediul social.
Ce este Marketing-ul în mediul social?

Marketing-ul pe rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențialii dar și actualii clienți pentru a-ți face afacerea cunoscută. Această formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar și ar popularizării brand-ului tău.


De ce ai nevoie de un bun management al rețelei sociale?

 

Clienții tăi sunt pe rețeaua socială.

Indiferent de industria din care compania ta face parte, clienții tăi folosesc zilnic o rețea de socializare. Este important sa îi ți captivați și conectați la brand-ul tău ca să fi mereu prima lor opțiune.

 

Există persoane care iți caută compania.

Dacă compania ta oferă un produs sau un serviciu poți pune pariu ca există persoane care vorbesc despre ele și caută companii care sa le furnizeze. Metoda nostră de management al rețelelor de socializare te poate ajuta să intri în contact cu ei și alți potențiali clienți.

 

Oameni vorbesc despre compania ta în mediul social.

Este bine să asculți ce spun clienții tăi despre compania ta pe rețelele de socializare și să le răspunzi la întrebări. Serviciile noastre de management se centrează pe scoaterea în evidență a aspectelor bune ale companiei tale și pe a răspunde sincer remarcilor negative.

 

Companiile au nevoie de un manager de rețea socială.

Majoritatea celor care dețin o afacere nu au timp să se ocupe de canalele de socializare. Fiecare companie merită să primească certificarea în management-ul rețelelor de socializare și să atingă o nouă piață de clienți.Procesul Nostru


Dezvoltarea strategiei

Maganement-ul reclamelor

Management-ul comunitații

Crearea Conținutului

Măsurare și Raport

Cu ce te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă, clientelă noastră provine în primul rând din recomandări și referințe ale altor clienți și a prietenilor lor care ne cunosc munca. Prețurile noastre se bazează pe situația actuală și obiectivele tale.

Cere un preț


Ce am Făcut

Construim poduri în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea

 

Vezi Portofoliu complet