Elocinței 48
București, România.
Telefon
0740 921 595
Email
mail@sendesign.ro
DEZVOLTARE APLICAȚII MOBILE

Aplicațiile Mobile

Aplicațiile pentru mobile sunt cea mai recentă tehnologie ce vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi. Creăm aplicația pentru dispozitivele mobile care îți va motiva clienții să cheltuiască mai mulți bani, mult mai frecvent. Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing mobil de succes pentru a vă conecta, a comunica și a vă menține clienții venind înapoi din nou și din nou.


Dezvoltare Aplicații Mobile, Marketing Online, Mobile App Development, Online Marketing


ServicIile Noastre


Numărul de utilizatori care folosesc dispozitivele mobile inteligente, în detrimentul clasicului desktop, este tot mai mare. Crearea de website-uri și aplicații mobile devine o necesitate pentru orice afacere competitivă ce dorește să se extindă.

Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficiența și eventualul succes al unei aplicații mobile depășește potențialul unui simplu website. Marketing-ul online este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Totodată marketing-ul prin aplicații native pentru mobile devine din ce în ce mai evident.


Dezvoltare aplicații mobile

Te ajutăm să creezi o experiență perfectă pentru aplicațiile tale pe dispozitive mobile, folosind cele mai noi tehnologii.Integrare server și servicii Cloud

Ca agenție cu servicii complete, îți integrăm aplicația cu serverul personal sau în Cloud pentru sincronizări complete.Campani de marketing mobil

Servicii strategice care dezlănțuie puterea tehnologiei noastre mobile, gestionarea preferințelor și o platformă bogată de analiză.
Ce facem

Serviciile noastre de dezvoltare aplicații mobile îți oferă oportunitatea de a intra pe piața dispozitivelor portabile, iOS și Android într-un mod unic și inovator. Punem la punct cel mai bun plan de bătaie pentru afacerea ta și analizăm toate opțiunile înainte de a porni.

SenDesign este un partener de marketing de încredere pentru multe branduri de succes. Clienții noștri ne laudă în mod constant în legătură cu serviciile noastre strategice, care dezlănțuie puterea tehnologiei noastre mobile, gestionarea preferințelor și platforma bogată de analiză. Folosiți capacitățile noastre multiple pe canale web, voce, coduri QR și e-mail pentru a crea clienților experiențe extraordinare pe tot parcursul ciclului de viață.


Dezvoltare Aplicații Mobile, Mobile App Development

Planifcare

Să înțelegem ce vrei de la aplicația ta și cum dorești să o implementăm.

1

Dezvoltare

Dezvoltăm soluții avansate pentru clienții noștri care doresc să își extindă aria de acoperire pe dispozitivele inteligente.

2

Lansare

După finalizarea testării, produsul este lansat / publicat pe Google Play sau App Store.

4

Actualizări

Este un pas important prin care ne asigurăm că aplicația ta funcționează la eficiență maximă tot timpul.

5

Dezvoltare Aplicații Mobile, Mobile App Development


Servicii de dezvoltare aplicații mobile

  • Dezvoltarea aplicațiilor mobile
  • Analiza afacerii
  • Sugestii de abordare
  • Integrare Cloud și Server
  • Centralizare Bază de Date
  • Campaniile de căutare mobile
  • Comerțul mobil
  • Coduri de bare 2D / coduri QR
  • Campaniile de marketing publicitate mobileHai să iți
pornim proiectul!


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea!


CERE UN PREȚ

Ce am făcut

Construim poduri în tehnologia WEB pentru a conecta obiectivul clientului cu realitatea.


VEZI PORTOFOLIUL COMPLET