NOI SUNTEM

SenDesign

Suntem o agenție de creație și publicitate online. Afacerea ta în mediul digital este o călătorie în care noi te ghidăm și îți punem la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie. Prin strategii de afișare și vizibilitate diferite, bazate pe adăugarea de valoare, nu pe tradiționala reclamă, te ajutăm să te faci remarcat ca fiind unic și autentic în fața clienților tăi.

Te însoțim de la primul pas digital până la în vârful succesului. De la brand, la website, la aplicații mobile și marketing digital, îți oferim o perspectivă proaspătă asupra mediului online. Descoperim elementul unic al afacerii tale și îl învelim într-un ambalaj plăcut și prietenos, pentru ca clientela ta să îl poată savura pe de-a-ntregul. Pentru că esența oricărei afaceri de succes este povestea ce o oferă, în care vizitatorul să se poată imersa și în care să găsească un refugiu.

Noi suntem SenDesign, agenția care pune accentul pe emoție și pe unicitate.

CARE ESTE

POVESTEA NOASTRĂ

Agenția SenDesign a fost fondată în 2013 de către Victor Marcoianu ca parte a concernului Derma Gen Concept. Cu viziunea de a schimba și actualiza normele de design pe piața românească, SenDesign face din calitate un obiectiv în toate proiectele sale.

În 2020, SenDesign devine independentă de Derma Gen Concept. Își extinde domeniul de activitate către publicarea de cărți, născându-se astfel Editura SenDesign.

În 2022, pentru a face față volumului de proiecte, SenDesign se extinde cu o nouă firmă dedicată realizării de website-uri și optimizării SEO.

Venim în ajutorul companiilor mici și medii, al căror buget nu permite dezvoltarea internă. Astfel, oferim servicii complete pentru lansarea și promovarea în mediul online dar și automatizarea și îmbunătățirea gestiunii interne. Pentru companiile mari, oferim soluții avansate de management al platformelor online și creăm poduri în comunicarea cu actualii dar și potențialii clienți.

Experiența noastră ca agenție de design, dezvoltare și marketing în mediul online este confirmată de clienții noștri și garantată de portofoliul nostru. Avem clienți mulțumiți din mediul universitar, literar, comercial, cosmetic, științific, divertisment, gastronomic, veterinar, medical și muzical.

CARE SUNT

SERVICIILE NOASTRE

CARE A FOST

EVOLUȚIA NOASTRĂ

 • Martie 2013SenDesign

  S-a născut brand-ul SenDesign ca parte a concernului Derma Gen Concept.
 • Februarie 2015Prima aplicație

  Lansăm primele aplicații Windows și Android pentru Dextro Energy România.
 • Iunie 2016Universitars

  Lansăm modulul Universitas dedicat învățământului la distanță.
 • Decembrie 2019DRPCIV - Chestionare Auto

  Lansăm aplicația DRPCIV Chestionare Auto pe Google Play, ca demo al tehnologiei.
 • Martie 2019Trombis Tower

  Realizăm infrastructura digitală pentru centrul de distracții Trombi's Tower, ce include sistem de punctaj, cabine de poze, tabele de scoruri, scanarea codurilor participanților și sisteme POS.
 • August 2019Primul Mall Digital

  Lansăm conceptul primului mall digital pentru Australia. Destinat brand-urilor locale și susținut print-o aplicație iOS.
 • Ianuarie 2020UTM.ro

  Unul din cele mai provocatoare proiecte SenDesign îl reprezintă website-ul Universității Titu Maiorescu.
 • Iunie 2020Lansare Hermes

  Lansăm Platformei ERP Hermes care va sta la baza tuturor tehnologiilor implementate.
 • Decembrie 2020SenDesign Devine Independentă

  SenDesign se rupe de concernul Derma Gen Concept, devenind independentă.
 • Decembrie 2020Editura SenDesign

  Se lansează editura SenDesign sub care vor fi publicate o serie de cărți.
 • Decembrie 2020Ghidul Afacerii în Mediul Online

  Prima lansare a editurii, Ghidul Afacerii în Mediul Online Ediția a 2-a, de Victor Marcoianu.
 • Februarie 2021Portal Studenți UTM

  Lansăm portalul Universității Titu Maiorescu, destinat studenților. Prima implementare Hermes și Universitas.
 • Aprilie 2021The Online Business Guide

  Se lansează traducerea în limba engleză a cărții Ghidul Afacerii în Mediul Online.
 • Iulie 2021Portal Admitere UTM

  Lansăm portalul de admitere al Universității Titu Maiorescu. Admitere în totalitate digitalizată.
 • Octombrie 2021Web Design de Succes

  Se lansează cartea Web Design de Succes de Victor Marcoianu.
 • Aprilie 2022WordPress Design pentru Începători

  Se lansează cartea WordPress Design pentru Începători de Victor Marcoianu.
 • Noiembrie 2022 Ghidul Afacerii în Mediul Online – Ediția III

  Se lansează cartea Ghidul Afacerii în Mediul Online – Ediția III de Victor Marcoianu.
 • Decembrie 2022SenDesign se Extinde

  Deschidem o nouă companie compartiment, destinată exclusiv Design-ului Web și Optimizării SEO.
CE ȘTIM CĂ PUTEM SĂ ÎȚI

SĂ OFERIM

Întotdeauna am fost și vom fi în continuare nonconformiști. Întreaga filozofie a companiei se bazează pe a face lucrurile diferit față de restul pieței. Fapt dovedit de produsele pe care le dezvoltăm și materialele pe care le publicăm.

Din start, SenDesign a fost fondat ca un protest adus felului în care avea, și din păcate încă are, loc dezvoltarea Web și Software. Există câțiva titani mari în România și nu numai, care dezvoltă aplicații sub orice critică. Fapt dovedit de infrastructura digitală a tot ce ține de guvern, taxe, poliție și statul în general. Și asta e valabil pentru orice țară. Mai ales pentru portalurile Europene.

Noi vrem să schimbăm această paradigmă a lui "merge și așa" prin simplitudine în design și intuitivitate în navigare. Cea mai bună dovadă o reprezintă ERP-ul Hermes care depășește în aspect și ușurința de navigare orice soft lansat în România. Concurența fiind inexistentă. Nu ne bazăm tehnologia nici pe Microsoft, nici pe programe din 2006, ci o dezvoltăm de la zero, personalizabilă complet.

Publicațiile noastre sunt un protest constant adus felului în care se lucrează în piață. Ghidul Afacerii în Mediul Online, protestează marketing-ul draconic, bazat pe consumerism. Web Design de Succes critică deciziile de design, navigare și branding ce au loc frecvent în mediul online.

Îți oferim experiența noastră, acumulată din 2013 până acum, printr-o paradigmă complet diferită de marketing și dezvoltare software.