Elocinței 48, București, România.
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
NOI SUNTEM

SenDesign

Instruiți drept creatori web de primă clasă, filozofia noastră este design-ul excepțional combinat cu funcționalitatea rațională și impecabilă. Ne concentrăm pe dezvăluirea esenței fiecărei provocări de design pentru a putea crea soluții cuprinzătoare și durabile. Adăugăm eleganță website-ului tău și ne asigurăm că brandul tău are toate șansele succesului în mediul online.

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri. Ne mândrim cu etica nostră, integritatea și rezultatele obținute. De-a lungul timpului SenDesign a reușit să creeze design-uri uimitoare și ușor de utilizat ce au permis clienților noștri să o aibă o prezentă mult mai bună și pronunțată în mediul online.

CARE ESTE

POVESTEA NOASTRĂ

Agenția SenDesign a fost fondată în 2013 de către Victor Marcoianu ca parte a concernului Derma Gen Concept. Cu viziunea de a schimba și actualiza normele de design pe piața românească, SenDesign face din calitate un obiectiv în toate proiectele sale.

Venim în ajutorul companiilor mici și medii, al căror buget nu permite dezvoltarea internă. Astfel, oferim servicii complete pentru lansarea și promovarea în mediul online dar și automatizarea și îmbunătățirea gestiunii interne. Pentru companiile mari, oferim soluții avansate de management al platformelor online și creem poduri în comunicarea cu actualii dar și potențialii clienți.

Experiența nostră ca agenție de design, dezvoltare și marketing în mediul online este confirmată de clienții noștri și garantată de portofoliul nostru. Avem clienți mulțumiți din mediul universitar, literar, comercial, cosmetic, științific, divertisment, gastronomic și muzical.

CARE SUNT

SERVICIILE NOASTRE

CARE ESTE

FILOZOFIA

Filozofia companiei noastre este de a crea genul de website pe care orice afacere și-l dorește: ușor de găsit, plăcut și stilizat, cu un puternic impact vizual, care se încarcă rapid, se adaptează pentru mobile și care să faciliteze comerțul rapid.

CARE ESTE

MISIUNEA

Întregul nostru proces se bazează pe întrunirea tuturor nevoilor pe care le poate avea o companie la început. Ne perfecționăm metodele cu fiecare proiect și ne asigurăm că colaborarea cu noi este un proces eficient, rapid și fără griji. Oferim clienților noștri controlul complet asupra website-ului lor fără a impune taxe ridicole. Echipa noastră este prietenoasă și își oferă expertiza chiar și după ce website-ul este complet online.

CINE SUNT

CLIENȚII NOȘTRI