NOI SUNTEM

SenDesign

Suntem o agenție de creație și publicitate online. Afacerea ta în mediul digital este o călătorie în care noi te ghidăm și îți oferim toate uneltele de care ai nevoie. Prin strategii de afișare și vizibilitate diferite, bazate pe plus valoare, nu pe tradiționala reclamă, te ajutăm să fii unic și autentic în fața clienților tăi.

Te însoțim de la primul pas digital până la în vârful succesului. De la brand, la website, la aplicații mobile și marketing digital, îți oferim o perspectivă proaspătă asupra mediului online. Descoperim elementul unic al afacerii tale și îl învelim într-un ambalaj plăcut și prietenos, pentru ca clientela ta să îl poată savura pe de-a-ntregul. Pentru că esența oricărei afaceri de succes este povestea ce o oferă, în care vizitatorul să se poată imersa și în care să găsească un refugiu.

Noi suntem SenDesign, agenția care pune accentul pe emoție și pe unicitate.

CARE ESTE

POVESTEA NOASTRĂ

Agenția SenDesign a fost fondată în 2013 de către Victor Marcoianu ca parte a concernului Derma Gen Concept. Cu viziunea de a schimba și actualiza normele de design pe piața românească, SenDesign face din calitate un obiectiv în toate proiectele sale.

În 2020, SenDesign devine independentă de Derma Gen Concept. Își extinde domeniul de activitate către publicarea de cărți, născându-se astfel Editura SenDesign.

Venim în ajutorul companiilor mici și medii, al căror buget nu permite dezvoltarea internă. Astfel, oferim servicii complete pentru lansarea și promovarea în mediul online dar și automatizarea și îmbunătățirea gestiunii interne. Pentru companiile mari, oferim soluții avansate de management al platformelor online și creăm poduri în comunicarea cu actualii dar și potențialii clienți.

Experiența noastră ca agenție de design, dezvoltare și marketing în mediul online este confirmată de clienții noștri și garantată de portofoliul nostru. Avem clienți mulțumiți din mediul universitar, literar, comercial, cosmetic, științific, divertisment, gastronomic și muzical.

CARE ESTE

FILOZOFIA

Filozofia companiei noastre este de a crea genul de website pe care orice afacere și-l dorește: ușor de găsit, plăcut și stilizat, cu un puternic impact vizual, care se încarcă rapid, se adaptează pentru mobile și care să faciliteze comerțul rapid.

CARE ESTE

MISIUNEA

Întregul nostru proces se bazează pe întrunirea tuturor nevoilor pe care le poate avea o companie la început. Ne perfecționăm metodele cu fiecare proiect și ne asigurăm că colaborarea cu noi este un proces eficient, rapid și fără griji. Oferim clienților noștri controlul complet asupra website-ului lor fără a impune taxe ridicole. Echipa noastră este prietenoasă și își oferă expertiza chiar și după ce website-ul este complet online.