Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am pregătit o listă de întrebări pe care clienții noștri ni le adresează frecvent. Dacă ai o nelămurire, aruncă o privire peste ele. Este posibil ca răspunsul la întrebarea ta să se afle deja aici.

Niciunul din pachetele de design / dezvoltare / optimizare nu se potrivesc proiectului meu. Le putem modifica?

Desigur! Pachetele de servicii și prețurile afișate sunt aproximative și au rol de etalon. Pentru un estimat personalizat și gratuit, trimite-ne un mesaj aici.

Oferiți consultanță în alegerea pachetului de găzduire și a domeniului?

Te ajutăm să alegi domeniul potrivit afacerii tale și îți recomandăm planul de găzduire (împreună cu furnizorul) de care are nevoie proiectul tău. Dacă ai idei, poți verifica disponibilitatea domeniului dorit aici.

Am un website dar nu apare în paginile de căutare. Ce puteți face?

În primul rând, realizăm audit-ul website-ului. Apoi, ne asigurăm că întrunește toate standardele Google din punct de vedere al Optimizării SEO On-Page, a vitezei și a adaptabilității. După ce ne asigurăm că toate aceste criterii sunt întrunite, începem să lucrăm la conținut și la extinderea vizibilității website-ului. Un pas important este marketing-ul online, deci vom căuta metode să îți popularizăm website-ul atât organic cât și prin CPC.

Costul este foarte mare, pot achita eșalonat?

Da, în funcție de costul total îl putem tranșa în două sau mai multe plăți, sau chiar un abonament lunar.

De ce unele servicii nu au prețurile estimative afișate?

Costurile unor servicii, precum dezvoltarea aplicațiilor mobile, depind foarte multe de proiect. De cantitatea de informație, complexitate, platformă, timp alocat, etc. Pentru un estimat personalizat și gratuit, trimite-ne un mesaj aici.

Dacă achiziționez mai multe servicii, se aplică vreo reducere?

Categoric! Aplicăm reduceri clienților care optează pentru mai mult de un serviciu sau doresc dezvoltarea mai multor proiecte. Și nu doar atât, la achiziționarea anumitor pachete, există și gratuități. Spre exemplu, pentru pachetele mari de web design, design-ul logo-ului este gratuit.

Ce este optimizarea SEO? Se poate ocupa în totalitate o echipă de dezvoltatori web?

Da și nu. Optimizarea SEO On-Page (în pagină, detalii aici), presupune optimizarea conținutului propriu-zis. Text-ul de pe website trebuie să îndeplinească o serie de criterii și să fie prezent într-o anumită cantitate.

Așadar, Optimizarea SEO este ceva ce se face în colaborare cu tine sau cu departamentul care se ocupă de textele website-ului.

Ce este Social Media Marketing?

Marketing-ul pe rețelele de socializare este o formă de marketing pe internet care combină o variație de rețele sociale pentru a obține o bună comunicare cu potențiali dar și actuali clienți și pentru a-ți face afacerea cunoscută. Aceasta formă de marketing constă în activități precum distribuirea de conținut, videoclipuri și imagini atât cu scopul publicitar cât și al popularizării brand-ului tau.