Elocinței 48
București, România.
Telefon
0740 921 595
Email
mail@sendesign.ro




OPTIMIZARE SEO





Optimizare SEO

Este procesul de modificare a vizibilității website-ului în rezultatele neplătite ale motoarelor de căutare, cunoscute în mod uzual ca rezultate „naturale”, „organice” sau „dobândite”. În general, cu cât mai repede (sau cât mai sus un site este indexat în pagina de rezultate) și cât mai des website-ul apare în lista de rezultate, cu atât mai mulți vizitatori vor intra de pe motoarele de căutare. SEO poate genera vizitatori din căutări diferite, incluzând căutările de imagini, căutările locale, căutările video, academice sau chiar știri și industrie (motoare de căutare specifice).


seo

Adu-ți afacerea la următorul nivel

Putem să îmbunătățim rezultatele în motoarele de căutare și traficul pe website pentru orice companie. Experiența profesională oferită de echipa noastră tehnică ne permite să îndeplinim cu succes nevoile companiilor cu website-uri complexe în industriile competitive.



Analizarea website-ului 

Mai întâi analizăm website-ul, după care alcătuim un plan pas cu pas pentru ca website-ul să comunice cuvintele cheie mai eficient motoarelor de căutare. Scopul nostru suprem este să asiguram clienților mai mulți vizitatori și o rată de conversie mai mare a vânzărilor.


SEO


SEO


Optimizare „On-Page” și „Off-Page

Scopul optimizării „on-page” și „off-page” este de a genera o schemă consistentă cu cuvintele tale cheie. Motorul de căutare este un robot nu o persoană… Așadar, trebuie să urmezi procesul nostru dovedit pentru a educa robotul să iți ducă website-ul la potențialii tăi clienți când efectuează căutări specifice afacerii tale.




CUM PROCEDĂM

Înaintea începerii proiectului de Optimizare SEO (Search Engine Optimization), este important să înțelegi în ce constă procesul pentru o campanie SEO de succes. Noi avem grijă de clienții noștri care au nevoie de o abordare și un pachet de servicii complete pentru abordarea marketing-ului motoarelor de căutare.


CERCETAREA CUVINTELOR CHEIE

Densitatea cuvintelor cheie face referire la cât de des apare un termen de căutare în conținutul textului în raport cu cantitatea totală de cuvinte.

Optimizarea în SITE

Optimizarea în pagină (On-page) se referă la toate măsurile care pot fi luate direct asupra website-ului pentru ai îmbunătăți poziția în rezultate.

Construirea Legăturilor

În domeniu SEO, construirea legăturilor presupune acțiuni ce constau în mărirea calității și a numărului de legături (link-uri) către website din afara lui.

Analiza și Raportare

Analiza noastră SEO constă în mai multi factori precum conținutul, structura legăturilor, eforturile în mediul social și reputația pe internet.




6x
Indexarea cuvintelor cheie


398%
Mărirea traficului Organic


1105%
Creștere în clasamente Top 10


129%
Viteză de încărcare


De ce SEO este benefic afacerii tale?


Importanța Poziției

Ultimele statistici arată că aproximativ 85% din website-uri au fost găsite folosind motoare de căutare.


Motoarele de căutare

96% din utilizatorii de internet încep o sesiune de căutări folosind motoarele populare (Google, Bing, Yahoo, AOL).

Strategie Eficiență

SEO permite alegea de cuvinte și structuri cheie pentru căutările efectuate de eventuali clienți.


342 miliarde de rezultate

În Ianuarie 2018 mai mult de 17,5 miliarde de căutări au fost efectuate având 342 milione de rezultate.

Aduce Vizitatori

Un SEO solid și un design inteligent va aduce un plus de vizitatori website-ului tău, crescând numărul de clienți.


Percepția Clientului

Percepția clientului este egală cu poziția website-ului în motoarele de căutare.


Experții SEO

Ca experți în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare și a industriei marketing-ului, echipa noastră a dovedit că poate crea strategii de marketing eficiente cu efecte măsurabile pe termen lung.


Prețuri


Optimizare SEO

Avem câte un plan de mentenanță pentru toate nevoile tale. Te ajutăm să îți extinzi afacerea și să îți actualizezi website-ul chiar și după perioada de dezvoltare. Suntem în permanență cu ochii pe website-ul tău pentru optimul de performanță. Prin planurile de mentenanță SEO, ne asigurăm că website-ul tău este mereu în topul paginilor de căutare.

Oferim pachete de reduceri clienților care optează să utilizeze mai multe servicii sau doresc mentenanță pentru mai multe proiecte. Spre exemplu, dacă optezi pentru servicii de optimizare SEO pentru întreținerea mai multor proiecte, se aplică o reducere atât pentru taxele de optimizare cât și pentru abonamentele de întreținere.

Caracteristici

Preț
SEO Mini

60€ + TVA / lună
SEO Midi

110€ + TVA / lună
SEO Maxi

169€ + TVA / lună
Cuvinte Cheie Optimizate51020
Analiza Completă a Website-ului
Optimizarea Vitezei
Optimizare Titluri, Descriere și Cuvinte Cheiepână la 5 paginipână la 10 paginipână la 20 pagini
Creare Robots.txt
Crearea Sitemap.xml
Optimizare .htaccess
Optimizarea Legăturilor Interne
Optimizarea Conținutului
Integrare Google Analytics
Optimizare Etichete Alt
Optimizarea Conținutului

Prețurile nu includ TVA, sunt estimative și pot să difere în funcție de cantitate și complexitate. Caracteristicile oferite de cele 3 planuri pot fi combinate în funcție de nevoi. La cerere, cantitățile din fiecare plan pot fi mărite (de exemplu numărul de pagini sau cuvinte).



Hai să iți
pornim proiectul!


Ne concentrăm pe obținerea unui impact vizual cât mai puternic, o funcționalitate impecabilă și ușurință în utilizare. Te învățăm să îți gestionezi website-ul în mod eficient ca extensie a afacerii tale. Depunem eforturi considerabile pentru a ne asigura că website-ul livrează conținutul într-un mod intuitiv. Utilizatorii pot găsi ușor informațiile pe care le caută, rezultând într-o experiență plăcută și productivă.


Cere un preț

CLIENȚII noștri mulțumiți