CE SPUN CLIENȚII

TESTIMONIALE

Vedeți ce cred clienții noștri despre colaborarea și abordarea noastră.

Oana Perian

Mi-a placut foarte mult. Felicitari!

Elena Popa Enache

Dragilor, Va scriu astazi pentru ca vreau sa va vorbesc despre un om valoros, pe care il avem in grup si pe care il putem sustine si noi! Victor Marcoianu este un tanar de 25 de ani, licentiat in informatica, dezvoltator de aplicatii software, designer web, manager de marketing digital in cadrul companiei SenDesign si mai ales, om inimos! Ne este alaturi in campaniile noastre si face parte dintr-o mare familie in care cu totii, parinti, copii, verisori si matusi, doneaza! Sunt absolut minunati si as vrea sa intoarcem si noi ceva, atunci cand putem. Va invitam la un curs de web design pentru incepatori, tinut de Victor! Tot ce trebuie sa stii despre cum se creeaza un website si tehnici importante de web design. Credeti-ma! Nu ai cum sa nu il placi pe Victor! Nu am participat la vreun curs tinut de el, dar il simti aproape cand stai de vorba cu el, este deschis, tare istet, asculta cu atentie, facandu-ti pur si simplu placere sa stai de vorba cu el! Victor a facut primul site web la 12 ani si are deja doua carti scrise si lansate pe piata: “Ghidul Afacerii în Mediul Online” si “Web Design de Succes”. Pe prima o am si eu si vreau sa va spun ca este foarte usor de citit, la obiect, rapid de parcurs si lamuritoare.

Marian Coman

Am colaborat perfect cu SenDesign. Mulțumesc pentru tot!

Marius Negreanu

Good quality services and great support, innovative ideas and solutions. I highly recommend working with them. Almost forgot, also great prices.

Cristina Singeorzan

Amazing service, very quick, good communication and excellent price. I love my new website 💃..I highly recommend SenDesign !Thank you very much again🤗

Robert Laurentiu

Profesionalism, punctualitate, seriozitate. O experienta placuta.

Conf. Univ. Dr. Ing. Iustin Priescu

Buna pentru toti cei interesati! Il recomand cu toata sustinerea pe Victor! Am doua recomandari de facut! Prima … Victor a fost si este unul dinrte cei mai eminenti studenti ai Facultatii de Informatica … obtinand cele mai bune rezultate la exemene si la examenul de licenta … A doua … Victor s-a remarcat ca un profesionist in web design, in special prin implicare, seriozitate si, mai mult, prin creativitate. In recomand cu toata convingerea pe Victor … asa cum m-as recomanda pe mine. Incercati …merita ! Va doresc numai bine si mult success!

Roxana

Am fost măgulită și plăcut impresionată de frumusețea și calitatea serviciilor și produselor dumneavoastră, este o încântare neprețuită pentru mine. Cu siguranță cei care vă trec pragul sunt oameni frumoși la suflet, ce iubesc la rândul lor frumosul și sublimul. Serviciile dumneavoastră îmi înfrumusețează viața, oferindu-mi o stare de confort și armonie. Cu siguranță, domeniul tehnologiei de vârf a deschis un portal către dimensiuni superioare ale creativității vizuale, care in viziunea anterioara erau imposibil de imaginat. Sunteți deosebiți, iar pentru acest lucru vă Mulțumesc, și vă recomand cu dragă inimă, tuturor iubitorilor de frumos, dar și celor care vor să descopere și să exploreze tainele frumosului!

Teodor Marius

Fast, professional, exactly what I ordered. Looking forward to working with them in the future!

Claudiu Cojocaru

Promptitudine. Focus. Seriozitate. Satisfacție. Mulțumim pentru o colaborare confortabilă și satisfăcătoare! Am avut parte de o comunicare eficientă, deschisă și lejeră. Am avut parte de consiliere, de transparență și de cooperare din plin. Nu am întâlnit bariere sau imposibilități în interacțiunea atât umană cât și profesională. De asemenea promptitudinea și dedicarea au fost o bucurie în plus. Nu în ultimul rând evaluarea financiară și serviciile ofertate sunt mai mult decât corecte. Recomandăm cu drag și încredere.

Stefan Prescura

Professional and fast!

Ramona Florentina

Servicii impecabile și livrare rapidă. Mult succes.

Stefan Tudor

Great team, their services are prompt and consistent. They bring professionalism and quality services. Also, great and unique designs.

Carmen Trifu

Recomand SenDesign pentru seriozitatea și promptitudinea dovedite în furnizarea unei game complete de servicii web: de la site-uri de prezentare până la realizarea unor aplicații software. Munca, implicarea și calitatea serviciilor oferite sunt calități care îi recomandă ca fiind un partener stabil, de încredere, gata să pună în practică și să dea valoare ideilor partenerilor cu care colaborează.

Iuliana Dobre

Un spirit ager si deschis gaseste intotdeauna cele mai fiabile solutii. Bravo, Victor Marcoianu!

gdpr-image
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Citește mai mult