CE SPUN CLIENȚII

TESTIMONIALE

Părerea clienților este foarte importantă pentru noi. Aici am adunat o listă de testimoniale de pe Google, Facebook sau email pentru ca și tu să afli ce ne face speciali și de ce te-ar avantaja o colaborare cu noi.

Tiberiu Rădulescu

Stoma Urgent


Va salut, baietii astia sunt prompti si se misca repede. In cateva zile aveam obiectivele atinse cu ce trebuia sa facem si continutul este la obiect. Au imaginatie, initiativa si comunica bine lucrurile. Este nevoie sa poti sa vinzi o perspectiva atractiva clientului iar eu in calitate de client am fost atras si am primit viziunea lor de marketing care este una moderna si corecta. Mersi pentru un site foarte frumos si bine structurat si sa ii dam bataie mai departe cu dezvoltarea organica. Succes!

Universitatea Titu Maiorescu

Universitatea Titu Maiorescu


O echipa profesionista. La SenDesign am gasit oamenii potriviti pentru o colaboare de lunga durata, atat in gandirea si implementarea proiectelor cat si pe parcursul acestora. Raspund mereu rapid, sunt mereu disponibili si vin cu solutii pentru nevoile noastre de zi cu zi.

Nadia Nofal

Universitatea Titu Maiorescu


Am o Colaborare productiva cu SenDesign echipa da dovada de Profesionalism! Îmi dau mereu Soluții practice atunci când am nevoie Și vin cu Idei moderne și inovative Rapiditate in timpul de răspuns

Tiberiu


Exactly what I needed. I recommend.

Cristinel Varzaru

Cosmopharm


Profesionisti! Au realizat un site cu 300 produse, din zona pharma in mai putin de 60 zile. Calitate si rapiditate. Asigura si mentenanta la preturi decente. Pentru cei care doresc un magazin online, sau site de prezentare (Bucuresti, Ilfov sau restul tarii), recomand SenDesign!

Elena Popa Enache

The Charity Mall


Dragilor,
Va scriu astazi pentru ca vreau sa va vorbesc despre un om valoros, pe care il avem in grup si pe care il putem sustine si noi!
👉Victor Marcoianu este un tanar de 25 de ani, licentiat in informatica, dezvoltator de aplicatii software, designer web, manager de marketing digital in cadrul companiei SenDesign si mai ales, om inimos!
🧡Ne este alaturi in campaniile noastre si face parte dintr-o mare familie in care cu totii, parinti, copii, verisori si matusi, doneaza! Sunt absolut minunati si as vrea sa intoarcem si noi ceva, atunci cand putem.
✅Va invitam la un curs de web design pentru incepatori, tinut de Victor! Tot ce trebuie sa stii despre cum se creeaza un website si tehnici importante de web design.
💜Credeti-ma! Nu ai cum sa nu il placi pe Victor! Nu am participat la vreun curs tinut de el, dar il simti aproape cand stai de vorba cu el, este deschis, tare istet, asculta cu atentie, facandu-ti pur si simplu placere sa stai de vorba cu el!
Victor a facut primul site web la 12 ani si are deja doua carti scrise si lansate pe piata: “Ghidul Afacerii în Mediul Online” si “Web Design de Succes”.
📎Pe prima o am si eu si vreau sa va spun ca este foarte usor de citit, la obiect, rapid de parcurs si lamuritoare.

Robert Laurentiu


Profesionalism, punctualitate, seriozitate. O experienta placuta.

Ramona Florentina


Servicii impecabile și livrare rapidă. Mult succes. 🤗

Stefan Prescura


Professional and fast!

Teodor Marius


Fast, professional, exactly what I ordered. Looking forward to working with them in the future!

Stefan Tudor


Great team, their services are prompt and consistent. They bring professionalism and quality services. Also, great and unique designs.

Oana Perian


Mi-a placut foarte mult. Felicitari!

Iuliana Dobre

VoxLive


Un spirit ager si deschis gaseste intotdeauna cele mai fiabile solutii. Bravo, Victor Marcoianu!

Project Manager

World of a Color


Am fost măgulită și plăcut impresionată de frumusețea și calitatea serviciilor și produselor dumneavoastră, este o încântare neprețuită pentru mine. Cu siguranță cei care vă trec pragul sunt oameni frumoși la suflet, ce iubesc la rândul lor frumosul și sublimul. Serviciile dumneavoastră îmi înfrumusețează viața, oferindu-mi o stare de confort și armonie. Cu siguranță, domeniul tehnologiei de vârf a deschis un portal către dimensiuni superioare ale creativității vizuale, care in viziunea anterioara erau imposibil de imaginat. Sunteți deosebiți, iar pentru acest lucru vă Mulțumesc, și vă recomand cu dragă inimă, tuturor iubitorilor de frumos, dar și celor care vor să descopere și să exploreze tainele frumosului!

Marian Coman

Scriitor, jurnalist și scenarist de benzi desenate


Am colaborat perfect cu SenDesign. Mulțumesc pentru tot!

Carmen Trifu

Marketing Manager - Agilrom Scientific


Recomand SenDesign pentru seriozitatea și promptitudinea dovedite în furnizarea unei game complete de servicii web: de la site-uri de prezentare până la realizarea unor aplicații software. Munca, implicarea și calitatea serviciilor oferite sunt calități care îi recomandă ca fiind un partener stabil, de încredere, gata să pună în practică și să dea valoare ideilor partenerilor cu care colaborează.

Claudiu Cojocaru

VoxLive


Promptitudine. Focus. Seriozitate. Satisfacție. Mulțumim pentru o colaborare confortabilă și satisfăcătoare! Am avut parte de o comunicare eficientă, deschisă și lejeră. Am avut parte de consiliere, de transparență și de cooperare din plin. Nu am întâlnit bariere sau imposibilități în interacțiunea atât umană cât și profesională. De asemenea promptitudinea și dedicarea au fost o bucurie în plus. Nu în ultimul rând evaluarea financiară și serviciile ofertate sunt mai mult decât corecte. Recomandăm cu drag și încredere.

Conf. Univ. Dr. Ing. Iustin Priescu

decan, Facultatea de Informatică a Universității Titu Maiorescu din București.


Buna pentru toti cei interesati! Il recomand cu toata sustinerea pe Victor! Am doua recomandari de facut! Prima ... Victor a fost si este unul dinrte cei mai eminenti studenti ai Facultatii de Informatica ... obtinand cele mai bune rezultate la exemene si la examenul de licenta ... A doua ... Victor s-a remarcat ca un profesionist in web design, in special prin implicare, seriozitate si, mai mult, prin creativitate. In recomand cu toata convingerea pe Victor ... asa cum m-as recomanda pe mine. Incercati ...merita ! Va doresc numai bine si mult success!

Marius Negreanu

Novel Mushrooms


Good quality services and great support, innovative ideas and solutions. I highly recommend working with them. Almost forgot, also great prices.

Cristina Singeorzan

Glamorific Skin and Beauty


Amazing service, very quick, good communication and excellent price. I love my new website 💃..I highly recommend SenDesign !Thank you very much again🤗