Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design

AIKI CONCEPT

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Clubul de aikido Aiki-Concept propune elevilor de toate vârstele prin participarea la ședințele cursului: disciplină, dezvoltare motrică, terapie comportamentală, abilități locomotorii și impulsionarea atenției în raport cu mediu, creșterea rezistenței la stres, efort și dureri fizice.

Se adresează tuturor formelor de educație școlară și preșcolară prin cursul de educație nonformală aikido, parcurgerea pașilor de identificare și explorare a motricității atât celor mici printr-o formă de artă marțială nonviolență, prin metodele de antrenament dedicate lor, jocuri de mișcare și interacțiune permanentă în comunicare și dezvoltarea abilităților.

DESPRE

PROIECT

Aiki Concept este primul proiect de sponsorizare SenDesign. Pentru că ne plac copii, și dezvoltarea acestora este foarte importantă, am creeat un design simplu dar eficient care să scoată în evidență toate avantajele clubului. Pentru că aikido înseamnă mișcare, am pus accentul pe animație. Astfel, pe prima pagină se află un videoclip cu un montaj din una din cele mai reușite tabere cu copii.

Simbolistica coloră a website-ului este similară cu kimono-ul. Deasupra avem culoarea, ce simbolizează purtătorul, la mijloc avem alb, ce simbolizează prima piesă a kimono-ului iar dedesubt avem negru, ce corespunde pantalonilor de kimono. Butoanele negru pe alb simbolizează centura neagră, cea mai înaltă centură din aikido.

Am utilizat un font serios, frumos conturat, ce exprimă siguranță și încredere. Exact ce oferă Aiki Concept în dezvoltarea personală a copiilor, prin sport. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, fiecare secțiune are imagini și videoclipuri, din tabere, cantonamente, evenimente și antrenamente. Astfel, părinți interesați pot să vizualizeze metodologia și rezultatele practicării sportului pașnic: Aikido.