Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Google Analytics, Digital Marketing,
Mentenanță, Logo Design, Search Engine Optimization, Grafică 3D

ARCO DOUBLE GLAZING

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

ARCO Double Glazing este o firmă producătoare de geamuri și uși U-PVC din Australia. Arco este membră AWA (Australian Window Association) și WERS (Window Energy Rating Scheme), apartenențe ce garantează calitatea produselor oferite. Cele peste 750 de produse vândute, dovedesc calitatea serviciilor Arco Double Glazing și experiența echipei.

DESPRE

PROIECT

Firma Arco Double Glazing ne-a contactat prin intermediul filialei australiene, cu o cerință simplă: să crească traficul organic, vânzările și poziția în motoarele de căutare.

Am început prin a analiza complet website-ul existent și concurența. După ce ne-am setat obiectivele, a început procesul de rebranding și redesign. Un nou logo a fost creat, oar în funcție de acesta aspectul vizual a fost refăcut complet.

Viteza de încărcare a fost mult îmbunătățită. Navigarea în website optimizată. Fiecare pagină a fost optimizată SEO. S-a acordat o deosebită atenție la optimizarea pentru dispozitivele mobile.

Am creat o galerie photo, în care au fost expuse lucrările Arco. Pentru produse, am creat câte 2 randări tridimensionale, cu produsul în stadiu inițial și produsul deschis. Atunci când utilizatorul pune cursorul deasupra produsului, poziția acesteia se schimbă.

Deși optimizarea SEO este încă în plină desfășurare, rezultatele pot fi deja observate. În aria de activitate din Perth Western Australia, Arco Double Glazingeste pe prima poziția din Google în căutările relevante.