Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design

COLOSOUL GROUP INC

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Colosoul Group Inc. a început în 2005 ca răspuns la nevoia crescândă de participare a tinerilor în industria artelor și a mass-mediei. Cu dificultatea de a dobândi abilitățile potrivite datorită lipsei de ghidare disponibilă, Colosoul și-a deschis porțile pentru tinerii cu vârste cuprinse între 13-25 ani. Colosoul de-a lungul anilor a ajutat sute de tineri să găsească o cale care să se potrivească cel mai bine, oferindu-le îndrumări, încurajând încrederea în sine și acreditându-i prin intermediul întreprinderilor mici.

DESPRE

PROIECT

Colosoul este un grup non-profit din Australia ce avea nevoie să își prezinte programele oferite într-un mod atractiv și inteligibil. Website-ul lor inițial nu îi avantaja, neadaptându-se pentru dispozitivele mobile și neconținând toate informațiile necesare.

Le-am trimis o ofertă de redesign în care le-am explicat toate avantajele trecerii la un nou format. Oferta odată acceptă, am început analiza informației și a structurii necesare. Noul website a fost gândit mai întâi pentru mobil, cu posibilitatea de a se adapta automat pentru dispozitivele desktop.

Echipa Colosoul ne-a pus la dispoziție cele mai bune poze și video-uri pe care le aveau și împreună am realizat un website care să scoată mesajul grupului în evidență.

Am pus foarte mult accent pe imagini și mesaje vizuale cât mai mari, în timp ce am utilizat combinații de culori și font-uri cât mai plăcute pentru a conferi website-ului o identitate și o personalitate.

Am integrat conținutul contului de YouTube direct în pagina principală pentru a evidenția lucrările video existente. O altă adiție importantă o reprezintă magazinul online, de unde vizitatorii pot achiziționa bilete la evenimentele organizate sau diverse produse oferite.

În final, am asigurat integrarea tuturor rețelelor de socializare pe care grupul Colosoul activează. Atât ca legătură cât și ca opțiuni de partajare a informației de pe website.