Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Logo Design

DESPOT VODĂ RESIDENCE

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Despot Vodă Residence dispune de apartamente elegante și rafinate de 1, 2, și 3 camere plus penthouse, extrem de luminoase și spațioase, care oferă un nivel ridicat de lux și confort.

Accesul în apartamente este asigurat de un lift de 6 persoane, precum și de o scară generoasă placată cu granit, cu balustrade din sticlă.

Apartamentele dispun de contorizare individuala de apă, curent și gaz, video interfon color și supraveghere video permanentă. Toate apartamentele dispun de centrala proprie și încălzire prin pardoseala, astfel încât costurile încălzirii sunt reduse la jumătate.

DESPRE

PROIECT

Dezvoltatorul Despot Vodă Residence a avut nevoie de un website simplu cu un design plăcut, care să scoată în evidență imobilul și oferta de apartamente. Am ales un design elegant, care să beneficieze la maxim de întreaga lățime a ecranului.

Navigarea este ușoară și facilă. Fiecare apartament are detaliile prezentate în mod concis cu accentul pe reprezentarea grafică. Alături de opțiunile de finisaje, se află și planul apartamentului cu detaliile tehnice.