Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design

MARIAN COMAN

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Scriitor, jurnalist și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopți albe, zile negre, Testamentul de ciocolată, Teoria flegmei. Apel la mitocănie, Fingers and other fantastic stories, Haiganu. Fluviul Șoaptelor și Haiganu. Furia Oarbă, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. A fost redactor șef al cotidianului Obiectiv – Vocea Brăilei, al revistelor Obiectiv Cultural și Nautilus și scenaristul benzilor desenate Harap Alb continuă (HAC!) și Tinerețe fără bătrânețe (TFB).

DESPRE

PROIECT

Marian Coman a avut inițial un blog în care își scria ideile. I-am făcut o propunere pentru dezvoltarea unui website care să îl reprezinte și în care să își afișeze munca. Noua versiune urma să afișeze bibliografia și munca depusă în domenii precum banda desenată.

Din cauza schimbării proiectelor pe care activa Marian Coman și a lipsei de timp pentru actualizarea structurii, conceptul a trebuit refăcut de la zero. S-a revenit la formatul de blog, ușor de întreținut, urmând a fii extins în viitorul apropiat.

Spre deosebire de blog-ul inițial, afișarea se face pe 3 coloane iar aspectul este mult mai ordonat. Accentul a fost pus pe optimizarea pentru mobil. Website-ul a fost conceput prin tehnologia mobile-first ce presupune control tactil și conținut structurat adecvat. Au fost integrate toate rețele sociale pe care Marian activează și am facilitat distribuirea ușoară a conținutului.