Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Digital Marketing, Mentenanță, Design Grafic, Dezvoltare Web, Design Logo

PICĂTURA DE ÎNȚELEPCIUNE

DESPRE

CLIENT

Monica Marcoianu este o practiciană Access Consciousness care oferă și consultanță psiho-emoțională. Moderează grupuri de sute de persoane pe social media și este autoarea platformei Picătura de Înțelepciune. Are apariții și pe YouTube unde publică emisiunile live și discută subiecte de interes spiritual.

DESPRE

PROIECT

Echipa SenDesign întâlnit-o pe Monica Marcoianu întâi drept clienți iar apoi drept colaboratori. Atrași de terapia Access Bars, am luat parte la o sesiune revelatoare. După ședință, am discutat bazele platformei Picătura de Înțelepciune.

Este o platformă de e-learning ce permite parcurgerea unor cursuri cu lecții împărțite pe zile. În fiecare zi de la data înscrierii, unui cursant îi se va debloca o lecție nouă. La înscriere, cursantul primește un email cu datele de acces, moment în care îi se deblochează prima lecție. Există și cursuri ce nu sunt segmentate și a căror lecții sunt disponibile din start. Pentru editarea facilă a lecțiilor am implementat un editor avansat, ce permite funcții standard precum îngroșarea textului, adăugarea culorilor, micșorarea sau mărirea font-ului și alte elemente de stil.

Alături de platformă, am pus la dispoziție și o secțiune bibliotecă, de unde pot fi descărcate cărți în format pdf pentru lectură aprofundată.