Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Optimizare SEO, Mentenanță, Design Grafic

VOX LIVE

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

V.O.X. caută de peste zece ani, să perfecționeze rețeta pentru toate gusturile în materie de Entertainment. Trupa a împachetat într-un ambalaj cât mai profesional, respectul pentru muzică și pasiunea ce îi țin împreună pe scenă și în sala de repetiții, de mii și mii de zile! Aceștia au mai adăugat o cauză importantă: disciplina. Din ea au rezultat relaxarea și firescul, factorii prezenți la fiecare eveniment care li se oferă pe mână. Trupa V.O.X. știe că fiecare dintre ei este stăpân pe sine și că se pot baza pe fanii acestora.

DESPRE

PROIECT

În 2020 am refăcut total imaginea V.O.X. Am dat naștere unui nou website, mai frumos și mai rapid. Înăuntru am integrat numeroase aplicații pentru funcționalități avansate precum recenziile, galerie video, galerie de imagini, programarea evenimentului, playlist de piese și schița scenei.

În 2018, deși aveau deja un website, membri trupei V.O.X. nu erau mulțumiți cu randamentul acestuia și ne-au contactat pentru a optimiza motoarele de căutare. După o analiză amănunțită, am depistat mai multe nereguli și probleme, printre care și blocarea motoarelor de căutare.

Primii pași au fost crearea unei politici de confidențialitate a datelor personale și a unei avertizări cu privire la utilizarea cookie-urilor. Apoi ne-am ocupat de optimizarea vitezei de încărcare. Inițial, website-ul se încărca în 13 secunde, descărcând 8,9MB de date. În prezent, după o serie de optimizări, atât pe partea de cod, de server dar și a imaginilor, website-ul se încarcă în 1,4 secunde necesitând descărcarea a doar 3,3MB de date.

Odată cu viteza de încărcare optimizată, ne-am apucat de optimizarea SEO. Am generat fișierele importante, am deblocat motoarele de căutare în fișierul robots.txt și am efectuat optimizarea ON-Page. Structura website-ului a fost îmbunătățită și optimizată pentru a servi mai bine din punct de vedere SEO.

După optimizările tehnice și SEO, am asigurat un nivel crescut de securitate a website-ului, rezolvând toate vulnerabilitățile cunoscute WordPress și instalând un sistem Firewall.

În prezent, continuăm să optimiză website-ul, actualizăm blog-ul și căutăm noi metode organice de promovare. Cum nici un sistem nu este perfect, de aceea facem copie de rezervă ale website-ului în mod regulat, off-site, pentru cazurile în care website-ul sau Baza de Date sunt compromise.