Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Logo Design

WORLD OF A COLOR

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

World of a Color este un group de artiști români adunați sub un singur brand și o singură imagine cu scopul de a promova frumosul, arta și noblețea.

World of a Color propune, prin multă muncă și prin dăruire infinită, să pună preț și să valorifice operele artiștilor la nivel de bijuterii inestimabile, la nivel de bijuterie-perlă, care naște romantism și eleganță în orice decor, încărcat cu parfum de epocă din vremea regilor și a reginelor.

DESPRE

PROIECT

Proiectul World of a Color a presupus crearea unei platforme de lansare pentru artiștii români în SUA. Platforma are un design plăcut, modern cu foarte multe influențe Europene din stilul Art Deko dar suficient de simplă și neintruzivă încât șă nu distragă privitorul de la opere.

Pe prima pagină avem o listă cu toți artiștii alături de un carusel cu cele mai semnificative opere ale acestora. Am folosit separatoare și decorațiuni stilate, ce denotă bunul gust și nivelul cultural elevat al operelor.

Pagina de artist este de format carte. Paginilor pot fi răsfoite asemenea unui catalog de artă tipărit. Fiecare artist are o poză și o scurtă biografie, iar fiecare operă are numele alături de datele sale tehnice. La final, apare secțiunea cu date importante despre artist, precum Studiile, Premiile, Expozițiile și prezența în colecții private.  Și pentru această pagină am utilizat decorațiuni fine iar prima literă a fiecărui paragraf este mai mare și colorată, întocmai stilului regal european medieval.

World of a Color a suferit numeroase modificări bazate pe feedback-ul galeriilor de artă din SUA și al artiștilor prezenți. Versiunea finală a avut un feedback excepțional ce a garantat intrarea operelor pe piața Americană.