Elocinței 48, București, România.
 • Română
 • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
 • Română
 • Engleză
Dezvoltare Android, Logo Design

DRPCIV – CHESTIONARE AUTO

VEZI APLICAȚIA
DESPRE

DEZVOLTATOR

DRPCIV - Chestionare Auto

Instruiți drept creatori web de primă clasă, filozofia noastră este design-ul excepțional combinat cu funcționalitatea rațională și impecabilă. Ne concentrăm pe dezvăluirea esenței fiecărei provocări de design pentru a putea crea soluții cuprinzătoare și durabile. Adăugăm eleganță website-ului tău și ne asigurăm că brandul tău are toate șansele succesului în mediul online.

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri. Ne mândrim cu etica nostră, integritatea și rezultatele obținute. De-a lungul timpului SenDesign a reușit să creeze design-uri uimitoare și ușor de utilizat ce au permis clienților noștri să o aibă o prezentă mult mai bună și pronunțată în mediul online.

DESPRE

PROIECT

Este o aplicație dezvoltată chiar de noi, Echipa SenDesign! Realizată într-un proces de testare al tehnologiilor Android, aplicația DRPCIV este cea mai nouă adiție la portofoliu SenDesign.

Este aplicația ideală pentru cei ce doresc să susțină proba practică de condus. Conține toate categoriile de examen: Categoriie A, A1, A2, AM, B, B1, C, C1, D, D1, Tb, Tv, BE, CE, DE, C1E, D1E, TR, Redobândire.

Împreună cu toate uneltele necesare pentru a trece examenul teoretic:

  • Mediu de învățare bine structurat
  • Indicatoare auto
  • Marcaje rutiere
  • Codul rutier
  • Regulamentul rutier
  • Cursuri de legislație, precum conducerea ecologică și primul ajutor

Ce aduce nou față de concurență? Un design atractiv, fluid și plăcut. O bază de întrebări, indicatoare, marcaje, legislație și cursuri actualizate pe 2019. Format identic cu cel de la examen. Și, cel mai important, Chestionarul Zilei. Aici sunt prezente întrebările cele mai grele și cele pe care le greșești cel mai des. Da! Aplicația realizează automat statistica întrebărilor și ți le servește pe cele la care ai întâmpinat cele mai multe dificultăți.

Secțiunea de setări este cuprinzătoare. Poți seta ca răspunsurile să fie afișate în ordine aleatoare. Astfel se evită memorarea mecanică. Poți dezactiva afișarea răspunsului corect și alege timpul de așteptare pentru mediul de învățare.

În secțiunea Istoric și rapoarte poți să îți observi progresul în funcție de categorie pe diferite secțiuni împreună cu rata de promovabilitate.

La prima accesare, sunt descărcare întrebările din baza de date și stocate local. La fiecare pornire, baza de date este interogată în căutarea de noutăți. Astfel ai mereu cele mai noi informații.