Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Dezvoltare Android, Logo Design

FAKE NEWS

VEZI APLICAȚIA
DESPRE

DEZVOLTATOR

icon

Instruiți drept creatori web de primă clasă, filozofia noastră este design-ul excepțional combinat cu funcționalitatea rațională și impecabilă. Ne concentrăm pe dezvăluirea esenței fiecărei provocări de design pentru a putea crea soluții cuprinzătoare și durabile. Adăugăm eleganță website-ului tău și ne asigurăm că brandul tău are toate șansele succesului în mediul online.

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri. Ne mândrim cu etica nostră, integritatea și rezultatele obținute. De-a lungul timpului SenDesign a reușit să creeze design-uri uimitoare și ușor de utilizat ce au permis clienților noștri să o aibă o prezentă mult mai bună și pronunțată în mediul online.

DESPRE

PROIECT

Fake News este un modul de știri cu opțiunea de a marca starea de adevăr. Nu este o aplicație reală, este un modul dezvoltat de către SenDesign în colaborare cu WaWa Content, ca demo al tehnologiei utilizate. Se poate integra în alte aplicații sau platforme sau poate fi personalizat complet.

Cea mai nouă știre este afișată în cadranul principal celelalte fiind într-o listă de derulare sub acesta. Știrile pot fi sortate pe categorii. La apăsare se deschide activitatea individuală a fiecărei știri cu conținutul complet și starea de adevăr.

Fake News funcționează și offline odată ce știrile au fost descărcate. La fiecare pornire sunt descărcate și stocate doar știrile lipsă economisind banda.