Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Logo Design, Dezvoltare Web

LEARNBASIQ

DESPRE

CLIENT

LearnBasIQ este o platformă online de e-training. Oferă toate facilitățile de care poate avea nevoie o companie, pentru a-și putea pregătii angajații prin sesiuni complete de training.

DESPRE

PROIECT

LearnBasIQ este o platformă de e-learning și e-training a cărei scop este de a furniza companiilor o metodă electronică de instruire a angajaților. Design-ul este simplist și foarte colorat. Folosind culorile din brand, am creat coduri de culoare pentru fiecare activitate din platformă, antrenând intuiția și mărind ușurința de utilizare. Se auto adaptează pentru mobile, tablete, laptop-uri și monitoare, astfel încât utilizatorii să poată urmării sau adăuga material indiferent de locație sau moment.

Platforma oferă posibilitatea de a crea cursuri cu mai multe capitole. Capitolele pot fi de tip text, video, pdf, audio, joc sau test. Pentru formatele video și audio sunt acceptate atât majoritatea platformelor de tip cloud cât și YouTube și Vimeo. Formatul joc permite incorporarea unor mini joculețe html direct în interiorul cursului. Pentru formatul test, am construit un mecanism de asamblare, prin care administratorul crează întrebări, răspunsuri, încarcă imagini și urmărește procentul de promovare.

LearnBasIQ conține și un modul magazin, unde sunt comercializate tempalte-uri de joculețe, ce pot fi personalizate și incluse direct în cursul creat. Modulul de documente permite ca o companie să își pună la dispoziție o serie de documente ce vor fi disponibile tuturor angajaților.