Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Android Development, Software Development,
Logo Design, Mentenanță, Design Grafic

TROMBI'S TOWER

DESPRE

CLIENT

Trombi’s Tower oferă servicii de recreere și timp de joacă intelectuale și fizice provocatoare familiilor care vizitează centrele comerciale din America și Germania. Trombi’s Tower (T2), o cursă cu 5 niveluri de obstacole, incitant, umple nevoia copiilor de la 5 până la 12 ani de a stimula și experimenta jocul interactiv; îndeplinește cerințele părinților pentru activități constructive, supravegheate, sigure și de încredere pentru copiii lor, în timp ce părinții fac o pauză la cumpărături și se bucură de vizita lor la mall și consolidează poziția mall-ului ca distracție de familie.

DESPRE

PROIECT

Aplicația Photo, este o aplicație destinată copiilor care parcurg traseul din interiorul turnului Trombi’s Tower. La fiecare 10 secunde, aplicația comandă un număr de camere din turn să efectueze o captură. O tabletă centrală stochează toate pozele efectuate. Copii ce parcurg traseul, se opresc la această tabletă și își trag pozele cu ei în folderul personal.

Pentru securitate, folderul fiecărui copil este parolat cu codul de pe brățară. La placare, copilul își adaugă toate pozele și apasă butonul de ieșire. Toate pozele vor fi trimise pe server, de unde le poate descărca folosind parola personală. Copilul va avea poze cu el parcurgând tot traseul și ajungând la final.

Fiecare copil este înregistrat manual de către o recepționeră pentru ca parolele să rămână private și numele să fie scris corect.

Similar cu aplicația Score, am păstrat formatul jucăuș, colorat cu background dinamic și animat.