Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Android Development, Software Development,
Logo Design, Mentenanță, Design Grafic

TROMBI'S TOWER

DESPRE

CLIENT

Trombi’s Tower oferă servicii de recreere și timp de joacă intelectuale și fizice provocatoare familiilor care vizitează centrele comerciale din America și Germania. Trombi’s Tower (T2), o cursă cu 5 niveluri de obstacole, incitant, umple nevoia copiilor de la 5 până la 12 ani de a stimula și experimenta jocul interactiv; îndeplinește cerințele părinților pentru activități constructive, supravegheate, sigure și de încredere pentru copiii lor, în timp ce părinții fac o pauză la cumpărături și se bucură de vizita lor la mall și consolidează poziția mall-ului ca distracție de familie.

DESPRE

PROIECT

Aplicația Score, este o aplicație destinată copiilor care parcurg traseul din interiorul turnului Trombi’s Tower. Aceasta este plasată pe tablete la fiecare punct important al traseului, afișând pe ecran câte un emoticon cu un punctaj. Când copii își scanează brățara primită la intrare, aplicația îi încarcă punctele de pe ecran în contul personal. O tabletă permite o singură atribuire de puncte pe zi, pentru a acumula mai multe puncte, copilul trebuie să avanseze la următorul nivel.

Pe ecranul principal, aflat în punctul de start, sunt afișate scorurile și tabela de puncte. La final, fiecare copil își poate încărca scorul pe server. Punctele pot fi folosite pentru reduceri sau petreceri aniversare. Am utilizat un design simpatic, animat, cu tematică spațială și culori în temă cu brand-ul.

În realizarea acestei aplicații, au fost conectate un număr de tablete la cititoare de coduri de bare, pentru a afișa scorul și citi brățara, iar o tabletă a fost conectată la un televizor pentru a afișa scorurile. Toată informația este stocată și gestionată de către un server.