APLICAȚIA

DRPCIV - Chestionare Auto

DRPCIV – Chestionare Auto: Pregătește-te pentru examenul auto teoretic cu o unealtă dezvoltată special pentru tine! O soluție completă cu toate întrebările actualizate pentru 2021 cu un design modern, plăcut și ușor de folosit. Optimizată atât pentru telefoane cât și pentru tablete!

CE ESTE

DRPCIV
Chestionare Auto

DRPCIV – Chestionare Auto este o aplicație de chestionare pe telefoanele mobile și tablete. Acesta vine cu numeroase funcționalități pentru a te ajuta să înveți mai ușor.

Chestionarul zilei este o secțiune inovativă care vine în sprijinul tău. Se auto personalizează pe nevoile tale. Conține întrebările pe care le-ai greșit cel mai des din fiecare categorie. Dacă nu există destule întrebări parcurse, vor fi alese automat cele mai grele întrebări din categoria aleasă.

Mediul de învățare este locul unde parcurgi toate întrebările din categoria aleasă pentru a fi complet pregătit pentru examen. Imagini clare cu indicatoarele și marcajele rutiere alături de o descriere cuprinzătoare. Codul și regulamentul rutier în format complet, împărțite într-o structură ușor de digerat și înțeles.

Cursurile de Legislație include cursurile de prim-ajutor, cursurile de mecanică auto, cursurile de conducere ecologică și cursurile de conduită preventivă.

Poți fi competitiv prin acumularea de puncte și înscrierea în clasament. În fiecare săptămână clasamentul se resetează iar primele 3 locuri primesc câte un trofeu. Rămâi conectat cu prietenii tău și urmărește-le progresul.

CARE SUNT

FUNCȚIONALITĂȚILE