Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design

NOVEL MUSHROOMS

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

NM LOGO FINAL CU FONT REVaa

Novel Mushrooms crede în sincronizarea moleculelor din Univers, pentru că ele au adus împreuna doi oameni cu experiență în industria ciupercilor și nenumărați oameni pasionați care i-au ajutat în a crea acest brand.

Nu trebuie decât să facem un pas în spate pentru a avea o privire de ansamblu la relația noastră cu pământul și alimentele pe care le luăm din natură și le consumam.

Novel Mushrooms înțelege originea lor din punct de vedere al gustului și texturii, însă nu o mai vede ca o legătură între noi și vitalitatea pământului, susținând și promovând consumul ciupercilor medicinale în alimentația de zi cu zi.

DESPRE

PROIECT

Proiectul Novel Mushrooms a presupus redesign-ul unui website existent într-unul nou, mai facil, mai frumos și mai interesant. Pornind de la cele două culori de bază, alb și albastru și culoarea terțiară magenta, am creat un design plat, minimalist, cu efecte de paralax și suprapunere oferite de imagini derulante și jocuri de umbre.

Am dorit ca accentul să cadă pe produs, astfel sunt evidențiate imagini cu ciuperci, la rezoluții înalte, în zone complementare textului. Design-ul simplu dar eficient permite clientului să extragă în primul rând informația de care are nevoie, iar apoi să comande produsul cu mare ușurință.

Ca funcționalitate, website-ul include un modul de chat online, funcționalității eCommerce, un blog, sistem multilingvist pentru română și engleză  și numeroase personalizări precum sliderele de produse.