Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Digital Marketing, Mentenanță, Design Grafic

AGILROM SCIENTIFIC

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Agilrom Scientific  este o prezență constantă pe piața românească a furnizorilor de echipamente analitice și consumabile de laborator, genomică și anatomie patologică. Compania  s-a dezvoltat ca urmare a unei pasiuni și a unui devotament pentru știință ce îi impulsionează să devină cât mai buni în domeniul de activitate.

Parte a grupului Altium din 2017, Agilrom Scientific este distribuitorul autorizat al Agilent Technologies în Romania. Oferă soluții complete pentru clienții lor furnizând echipamente analitice pentru laboratoare de protecția mediului, din industria farmaceutică, chimie și petrochimie, universități/institute de cercetare, laboratoare de clinică, microbiologie, biologie moleculară, laboratoare de anatomie patologică etc.

DESPRE

PROIECT

Colaborarea noastră cu Agilrom Scientific a început în 2016 și continuă până în prezent. Inițial, proiectul a presupus finalizarea website-ului deja început prin adăugarea produselor lipsă din baza de date. Cu timpul, a evoluat într-un proiect de redesign de succes, website-ul primind un nou aspect și o nouă structură.

Împreună cu echipa de marketing Agilrom Scientific, am stabilit punctele cheie ale website-ului și am modelat experiența vizitatorilor.

În momentul de față, împreună cu echipa de marketing, actualizăm informația website-ului la intervale regulate. Studiem rapoartele Google Analytics pentru a putea îmbunătății experiența utilizatorilor și a crește numărul de clienți. Printre serviciile active, se numără și Web Design, Digital Marketing și Graphic Design.

Pentru că tehnologia și trend-urile nu stau pe loc, în 2019 website-ul a fost schimbat complet. Cu un nou design adaptiv,  modern, colorat și animat. Accentul este pus de imagini mari, animații fluide și cel mai important: o navigare facilă. Deși website-ul are peste 100 de pagini, utilizatorul poate să ajungă oricând la informația dorită.

Tehnologiile web sunt în continuă schimbare. Monitorizăm cu atenție website-ul Agilrom și le asigurăm că funcționează la parametrii optimi, în timp ce căutăm constat noi metode de îmbunătățire.