Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Dezvoltare Android, Dezvoltare Software, Grafică Materiale, Marketing Digital

DEXTRO ENERGY ROMÂNIA

DESPRE

CLIENT

Concentrarea și performanța sunt în prezent mai necesare ca oricând. La locul de muncă, la școală sau în sport. Cei care doresc să realizeze mai mult au nevoie de mai multă energie. Dextro Energy oferă un plus de energie rapid și sistematic, garantând performanța fizică și mentală în momente esențiale!

DESPRE

PROIECT

Proiectul de dezvoltare Android, Dextro Energy Romania, a fost un proiect ambițios, de mari dimensiuni care a presupus o dezvoltare atentă și o foarte bună comunicare cu clientul. Inițial, aplicația a fost concepută pentru a prezenta produsele Dextro Energy. Pe parcursul perioadei de dezvoltare, scopul a fost extins și a fost adăugat modulul de antrenamente.

Pagina de antrenamente, oferă indicații de antrenament pentru:

  • Ciclism – Începători, Intermediari, Avansați, Concurs.
  • Culturism / Fitness –  Bărbați / Femei – Slăbire, Bărbați / Femei – Creștere în Greutate, Bărbați – Definire, Concurs.

Paginile de antrenamente, conțin indicații de antrenament, ilustrații cu postura corectă și sugestii de utilizare a produselor Dextro Energy în timpul antrenamentelor. Pentru realizarea lor, au fost consultați doi antrenori profesioniști pentru fitness respectiv ciclism.

Actualizările aplicației sunt planificate, dar în curs de concretizare.

Aplicația Android nu a fost sfârșitul colaborării noastre cu echipa Dextro Energy Romania. Aceștia au apelat la noi pentru servicii de Design Cărți de Vizită și Dezvoltare Software.