Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Mentenanță

MY TREI SALON

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

My Trei este un salon de frumusețe de înaltă clasă. Echipa My Trei pune accentul pe prietenie și profesionalism. Filozofia lor se centrează pe competență în înfrumusețare și căldură în relațiile cu clienții.

DESPRE

PROIECT

My Trei Salon există pe piața de mult timp și are deja o clientelă bine definită. I-am abordat cu o propunere de website și un plan de dezvoltare pe care le-au acceptat și împreună am pornit o călătorie a branding-ului în mediul online.

Primul pas a fost analiza imaginii firmei. Existând deja un logo, am împrumutat elemente precum culori și forme și am creat identitatea vizuală. Am utilizat liste de prețuri dinamice, sortate și interactive ce asigură compatibilitatea cu toate dispozitivele. Galeria este interactivă, salonul find secționat pe camere. Fiecare cameră are propriu set de poze.

Pentru acest proiect, am mers mai departe, înarmându-ne cu un aparat foto. Împreună cu cosmeticienele My Trei, am pus la cale salonul și l-am pregătit pentru ședința foto. Cele mai bune poze au fost optimizate și încărcate pe website.

Complementar culorii roz din logo, am folosit un albastru deschis pentru o alternanță plăcută și impact vizual.

Colaborarea cu My Trei Salon, are loc în continuare printr-un abonament de mentenanță și întreținere.