Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză
Web Design, Mentenanță, Optimizare SEO

Universitatea Titu Maiorescu

VEZI WEBSITE
DESPRE

CLIENT

Universitatea Titu Maiorescu a dobândit personalitate juridică la 20 septembrie 1990, ca instituţie de învăţământ superior particular, non-profit şi a devenit persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a Sistemului Naţional de Învăţământ, prin Legea nr. 239, din 23 aprilie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 291, din 30 aprilie 2002.
Universitatea TITU MAIORESCU are în structura sa 10 facultăţiopt facultăți la București – Drept, PsihologieMedicină, Medicină Dentară, Farmacie, Ştiinţe Sociale, Politice și UmanisteFinanțe-Bănci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor şi Informatică și două la Târgu Jiu – Drept și Științe Economice și Asistență Medicală.

DESPRE

PROIECT

Website-ul Universității Titu Maiorescu a fost remodelat în întregime. Proiectul a presupus recrearea website-ului într-o manieră în care studenți să nu necesite o perioadă de adaptare pentru noul format, în timp ce întregul design să fie adus la standarde moderne.

Astfel, remodelarea a durat 3 ani și a fost efectuată extrem de meticulos. Toate tehnologiile au fost actualizare și înlocuite pentru ca website-ul să poată fi vizualizat perfect de pe mobil. Lucru imposibil cu versiunea veche. Întreaga arhitectură a fost rescrisă pentru a mării drastic viteza de încărcare și pentru a permite optimizarea SEO. Sistemul multilingvistic a fost modificat de la 0, astfel permițând un număr nelimitate de limbi și pagini traduse fără a avea website-uri individuale. Navigarea a fost prelucrată pentru a nu exista pagini goale sau fantomă și pentru ca conținutul să fie foarte ușor de obținut de către studenți. Modulul de căutare oferă rezultatele live fără a reîncărca pagina.

Forte multe elemente de design au fost modificate, scoase sau îmbunătățite pentru a integra brand-ul UTM și a conferi website-ului o identitate Universitară. Paginile se extind pe tot ecranul. Logo-ul este plasat și animat impunător. Toate imaginile au fost mărite sau înlocuite cu unele de o rezoluție înaltă. Întreg design-ul a fost animate pentru a oferi dinamicitate.

Conținutul a fost tradus integral în limba engleză, iar cel vechi a fost scos în întregime. Noutățile au fost plasate într-un format de tip blog, ce permite oricărui student să citească știri de interes sau să fie informat de evenimente viitoare.