Elocinței 48, București, România.
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză

SenDesign la Facultatea de Informatică UTM

Echipa SenDesign a fost invitată astăzi la o discuție liberă despre Marketing-ul Digital cu studenții facultății de informatică a Universității Titu Maiorescu din București.

În cadrul discuției, Victor Marcoianu, fondatorul SenDesign, a vorbit despre ce înseamnă să îți deschizi o afacere ca programator și despre bazele publicității online. Ce pași trebuie urmați și cum poate un startup să aibă succes în era internetului.

Studenții au fost foarte receptivi iar la final s-a discutat despre analiza publicului demografic, luând ca exemplu eventualele îmbunătățiri ce pot fi aduse website-ului utm.ro.

Victor Marcoianu

Victor este un dezvoltator de aplicații software, designer web și manager de marketing digital în cadrul companiei SenDesign. A realizat primul website la vârsta de 12 ani și de atunci a dat naștere la mai mult de 150 de website-uri de succes, 25 de aplicații mobile și peste 40 de aplicații pentru Windows. Acum se ocupă de dezvoltarea brandurilor prin mijloace digitale. Se implică atât în dezvoltarea backend cât și frontend pentru mai multe medii precum: Online, Desktop, Mobile și Server.

    Send this to a friend