Elocinței 48, București, România.
  • Română
  • Engleză
Agenția creativă perfectă pentru afacerea ta!
  • Română
  • Engleză

Servicii Web Design, ce îți oferim ca Agenție de Web Design

Oferim servicii de web design încă din 2013, și pentru a clarifica și răspunde la cele mai frecvente întrebări am decis să le descriem mai amănunți într-un articol .

Fiind o agenție de web design îți oferim absolut tot ce ai nevoie pentru a te extinde în mediul online. De multe ori, lista de servicii de web design nu este foarte clară. Mulți dintre clienții noștri necunoscându-le pe de-a-ntregul. Deși am reconstruit website-ul și informația de pe acesta, oferim și acest articol pentru a ne asigura că totul este foarte clar.

Servicii Web Design

servicii web design, agenție de web designAici intră toate serviciile de țin de crearea website-ului ce pot fi oferite de o agenție de web design. În ordinea cronologică a pașilor ce trebuie urmați, acestea sunt:

Pe lângă acestea mai există și câteva cazuri speciale pe care le abordăm în funcție de nevoile tale, acestea pot fi:

Servicii Mentenanță Web

Mentenanța web are loc după dezvoltarea website-ului. Asigură că website-ul funcționează corect, optimizarea SEO este la zi și conținutul actualizat. Mai multe detalii în acest articol. Aceste servicii includ:

  • Actualizarea tehnologiilor website-ului.
  • Actualizarea conținutului.
  • Optimizarea SEO.
  • Optimizarea Vitezei.
  • Adăugarea de nou conținut.
  • Integrarea de noi funcționalități.

Fiind o agenție de web design orientată pe nevoile tale și ușurința în utilizare, fiecare dintre aceste servicii de web design au pe pagina proprie câte o unealtă de calcul preț. Astfel poți cunoaște costurile creări unui website chiar înainte de a da comanda.

Și îți mai oferim ceva și mai important! Flexibilitate și încredere. Orice nevoie sau cerință ai, o rezolvăm. Tehnologia nu are limite și astfel, prin experiența noastră ca agenție de primă clasă, ne asigurăm că ești complet mulțumit și viziunea ta în totalitate realizată.

Victor Marcoianu

Victor este un dezvoltator de aplicații software, designer web și manager de marketing digital în cadrul companiei SenDesign. A realizat primul website la vârsta de 12 ani și de atunci a dat naștere la mai mult de 150 de website-uri de succes, 25 de aplicații mobile și peste 40 de aplicații pentru Windows. În 2020 lansează prima sa carte: Ghidul Afacerii în Mediul Online. În cadrul firmei SenDesign se ocupă de dezvoltarea brandurilor prin mijloace digitale. Se implică atât în dezvoltarea backend cât și frontend pentru mai multe medii precum: Online, Desktop, Mobile și Server. Creează și coordonează campanii de marketing digital în medii diverse precum motoarele de căutare, social media sau email.